Graboplast zrt győr

A társaság tapétagyártásának leépítése már korábban . Már csak napig jelentkezhet! A cég rövidített elnevezése. Győr , Fehérvári út 16.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Nincs az Ön által megadott keresési feltételeknek megfelelő feltöltés.

Szeretné e-mailben megkapni a legfrissebb állásajánlatokat? Regisztráljon be most a Jobmonitorra, hogy le ne . Jelentkezni fényképes önéletrajz elküldésével e-mail-ben: ildiko. Graboplast: milliárdos árbevétel.


Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A Grabo Design padlóüzem milliárdos állami támogatással, összesen milliárd forintból valósul meg. A gyárban új technológiával előállított, különleges padlóburkolók . See this and similar jobs on LinkedIn.

GRABOPLAST Padlógyártó Zrt. VEGYÉSZMÉRNÖKÖT keres kutatás-fejlesztési csapatába. Elvárások: - vegyészmérnök végzettség - aktív angol (esetleg német) nyelvtudás.


Előnyt jelent: műanyag szakirányú végzettség vagy üzemi tapasztalat. Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ). Erről állapodott meg a győri székhelyű vállalattal a szervezet.


Az MTI megkeresésére a cég - amelynek pályaborításait a világ több mint hatvan . Its products include vinyl. The company serves customers worldwide. Az ázsiai óriásban különösen nagy lehetőségeket látnak. A piac mérete mellett speciális padlókkal a helyi tendereken jelentős sikereket érnek el.


Csapó Albert ingatlangazdálkodási igazgató, mint. Zaklady Lentex együttműködése, miután a magyar cég valószínűleg azt javasolja részvényeseinek, hogy ne folytassák a tavaly novemberi előzetes részvénycsere megállapodásból következő tranzakciót - áll a . Szocsiban megrendezett téli olimpia résztvevőit szállító buszokba. Iparág, Feldolgozóipar.


Köves mi történik nálunk! Elkötelezett, kitartó, lelkesítő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések