Gipszkarton uw profil

Gyártó:BAUSzál:0fm. Gipszkarton UW profilok. Az UW profilokat - - 1mm -es méretben raktáron tarjuk. Természetesen rendszer anyagok is készleten vannak.


A gipszkarton profilok segítségével alakíthatjuk ki a falak szerkezeti vázát.

A vízszintes “vezető” UW profilok és a függőleges CW profilok alkotják a szerkezet alapelemeit. Az így kialakított profilvázra a gipszkarton lapok már könnyedén felszerelhetők. Ezeket a profilokat a padlóra rögzített UW profilokba állítsuk bele majd x - as opel csavarral összehúzva tudjuk rögzíteni.


Egy adott falszerkezet építéséhez ugyanolyan szélességű méretű UW és CW profilt kell választani, azaz például a CW . Beépítési szabály: A padlószerkezethez, mennyezethez vagy egyéb épületszerkezetekhez való csatlakozásánál a megfelelõ testhanggátlás . Felhasználási terület: Szerelt válaszfalak függoleges falvázprofilja. Beépítési szabály: Az elozoleg elhelyezett UW profilokba állított CW profilokat a válaszfal sarkaihoz, keresztezodéseihez vagy ajtónyílásaihoz kerülo elemek kivételével tilos az UW profilhoz csavarozni. Ezt a profilt a gipszkarton válaszfalak építésénél használják.

A profil szélessége megegyezik az UW profiléval , annyi különbséggel, míg a CW profil függőlegesen állítják a fal elkészítéséhez addig az UW profil vízszintesen, kerül rögzítésre, a padlóra illetve a mennyezetre. Ezt követően állítják bele a CW profilokat. Want to join the discussion? Feel free to contribute!


Budapest, Vidámvásár u. Horganyzott acélból gyártott vagy mm falvastagságú gipszkarton UW profil. Az UW gipszkarton profil alkalmas a CW gipszkarton profil fogadására. A „W” végződésű (CW, UW ) gipszkarton profilok a falak rögzítésére szolgálnak.


Ezen belül az UW elemek a falak alaprögzítő elmei, tehát ezekkel lehet a padlóhoz és a födémhez rögzíteni a teljes szerkezetet, ezekbe illeszkednek a falváz profilok (CW). A mennyezethez és padlóhoz való rögzítés során . UD gipszkarton profil Az UD gipszkarton profilok az álmennyezeti tartóbordák ( CD) fogadására és falhoz való rögzítésére szolgálnak. Vagy rejtett világítást épít, szeretné elrejteni fűtéscsöveit? UW -1profil (40x1mm) gipszkarton fal építéséhez A vízszintes vázszerkezet eleme.


UW gipszkarton profil a Monori Tüzép ajánlatában. Válasszon Rigips gipszkarton profiljaink közül! Csiszolószerszám kereskedésünk weboldala.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések