Diszperzit kiadósság

Diszperzit belső falfesték. TRIGLETT beltéri porglett vagy gipszes glett alkalmazása után a fal szívóképességét DISZPERZIT beltéri alapozóval kell kiegyenlíteni. Az értékeléseket elolvasni.


Aquakolor színezőpasztával színezhető. Felvitele 2-rétegben javasolt.

Tűzvédelmi előírások: IV. Mérsékelten tűzveszélyes! Biztonsági előírások: . Száradási idő 20°C-on: óra. Minőségét megőrzi hónapig. Felhordás szórással, hengerezéssel, ecseteléssel.


Javasolt rétegszám 2-réteg.

Higítás első rétegben max. Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, gipszkarton felületre, fűrészporos tapétára, üvegszövetre felületi előkészítés után közvetlenül felvihető. Hígithatóság: Szükség esetén első rétegnél max. Hasonlítsa össze az árakat!


Színezés: AQUAKOLOR színezôpasztával, ilyenkor a falat FALFIX vagy GLETT-. FIX alapozóval ugyancsak elô kell készíteni. Kiadós diszperziós beltéri falfesték. Belső térben lévő vakolt fal-, beton-, gipsz-, gipszkarton-, azbesztcement és téglafelületek festésére alkalmas. Matt, jól fedő bevonat.


Ha nekiállunk festeni fontos, hogy tudjuk mennyi festékre lesz szükségünk. Ha alábecsüljük a szükséges festékmennyiséget, akkor előfordulhat, hogy foltos lesz a falunk vagy a fedés nem lesz tökéletes. Ha megbecsültük, hogy mekkora falfelületről beszélünk, akkor már könnyebb a dolgunk, de a festékek kiadósságát is . Trilak falfesték, Héra falfestékek, Dulux fal festék, Polifarbe Intaller árlista, olcsó árak. Beltéri festékek és festékanyagok webáruháza.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ecset , Rövid szőrű henger.

Hígítás típusa: Vizes hígítású. Az új színek: búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, . Alkalmazás, szórással, hengerezéssel, ecseteléssel. Tárolás, 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes! Belsőtérben lévő vakolt fal-, beton-, gipszkarton-, téglafelületek festésére alkalmas.


A bevonat pára-, és légáteresztő, a fal természetes szellőzését nem akadályozza. Az eredmények fehér, színezhető diszperzit festék KÉT rétegben való felvitelére vonatkoznak. Felhasználási tudnivalók: A kalkulátor csupán becslésre szolgál, a kapott eredmények csak közelítő értékek, nem használhatók a pontos anyagmennyiség meghatározásához. A portál üzemeltetői a kalkulátor használatából . MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB? Graymix színfelár táblázat alapján!


Színezhetőség: színező pasztával pasztell színárnyalatokban színezhető. Akciós árakért kattintson!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések