Diego szőnyeg nyitvatartás

Kiemelt szőnyeg áruházaink: Baja Békéscsaba Budapest-Angyalföld Budapest- Budaörs Budapest-Campona Budapest-Csepel Budapest-Hűvösvölgy Budapest- Kispest Budapest-Óbuda Budapest-Rákoskeresztúr Budapest-Soroksár Budapest-Újbuda Budapest-Újpalota Budapest-Újpest Budapest-Zugló Debrecen . Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék. Magas minőségű termékek, exclusive kínálat. Könnyen tisztítható szőnyegek , mosható szőnyegek konyhai felhasználásra. A magas minőségű termékek elkötelezettjeinek ajánljuk Exkluzív szőnyegeinket , melyek minden tekintetben megfelelnek .

Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig. Akár év rendszergarancia, magas minőségű termékek. A tartalom a hirdetés után folytatódik.


Nyitvatartás : Hétfő, 09. Szőnyeg , PVC, Parketta, Függöny. Mindig új akciókkal várjuk látogatóinkat ! DIEGO az Új Buda Centerben.

Sajnos még nincs ismertető. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legfrissebb akcióinkról! Laminált padló nyisson diego áruházat! Mitől lesz a lakásból otthon?


Az otthon hangulatát a függöny, a tapéta, a lámpák, a szőnyeg vagy laminált parketta határozza meg. Padlószőnyegek , lakástextíliák hatalmas színválasztékban várják a vásárlókat. Tevékenységi kör: szőnyeg , pvc padló, parketta. Ingyenes méretre vágás.


CíKaposvár, Dombóvári út 3. PVC, padlószőnyeg és futószőnyeg vásárlása esetén a . A Dél-Dunántúl legnagyobb szőnyeg , laminált padló, PVC padló áruházában megtalálja a lakberendezés minden elengedhetetlen kellékét. Békés Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kíván az Akciósújság. Időjárás álló, könnyen tisztítható! Többféle méretben, más színekben is.


Síkszövött szőnyeg 80x150cm, más méretben is.

MÁR ÁRUHÁZBAN VÁRJUK VÁSÁRLÓINKAT! Egyes boltjaink eltérő nyitva tartással működnek. Kérjük, telefonon érdeklődjön!


A képek tájékoztató jelleggel készültek, szín és minta . Cég és franhcise információk. A termékfilozófia része, hogy a magas színvonalú termékeket elérhető áron, . Kínálatunkban padlószőnyeg , pvc, tapéta, darabszőnyeg , lakástextil , Lvt és ezek kiegészítői találhatóak. A Profi Padló szolnoki áruháza, Magyarország egyik legnagyobb meleg burkolati és lakberendezési áruháza. Termékeinket a minőség és megjelenés egyensúlyának igényével választjuk ki. Diego , Szönyeg , Pvc, Parketta.


Most óra perc van.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések