Beépíthető tolóajtó

ECLISSE falba futó tolóajtók segítséget nyújtanak a hely teljes kihasználásában. Tárolt változat Viszont az építkezés során már előre meg kell tervezni a tolóajtó helyét, ki lehet alakítani a falfülkét gipszkartonból, tégla falazattal vagy a kereskedelemben már kapható direkt erre a célra kifejlesztett, előre beépíthető , tolóajtó fogadó szerkezettel. Az általunk készített tolóajtók felső sín megvezetésűek, a tolóajtó alsó részén . Az egészet el lehet végezni egy munkanap alatt.


A már meglévő padló vagy padlófűtés nem jelentenek semmilyen akadályt az Eclisse rendszer beépítése ellen. A falba szerelt tolóajtó rendszer egy elegáns megoldás, amely biztosítja az adott helyiség alapterületének teljes mértékű kihasználhatóságát.

Ez egy láthatatlan konstrukció, melyet a gipszkarton falba építenek be, ezáltal lehetővé téve az ajtók beépítését bárhová, ahol az oldalra nyíló ajtók nem illenek bele a belsőépítészeti. Fal előtt futó tolóajtó esetében a vasalatot takaró karnis és az ajtólap is látszik mind nyitott, mind csukott állapotban. A falkávára egy, a nyíló ajtónál megismert, sima átjárótok kerül beépítésre. Mivel a falnyílást a Megrendelő, azaz Te adod és mivel a kész legipszkartonozott szendvicsfalba nem lehet utólag felszerelni a falban futó tolóajtó sínjét, kicsit kooperálnunk kell.


A vasalatnak szinte teljesen össze és felszerelve kell várnia az Ajtóházas telepítőket, akik csak az ajtó tokjával és lapjával hivatottak foglalkozni, . ECLISSE gyártmányú tolóajtó szerkezetek minden faltípusba. Olaszország piacvezető terméke akciós áron már Magyarországon is elérhető akár egyedi méretben is. Falba építhető Eclisse tolóajtó — Olasz gyártmányú gipszkarton vagy vakolt tégla falba építhető rejtett szerkezetű beltéri ajtók, akár egyedi méretben is.

Most közvetlenül a gyártótól, bevezető áron juthat hozzá az alumíniumból készült , könnyűszerkezetes tolóajtóhoz. Megérkezett a világhírű Expodul, svéd tolóajtó rendszer Magyarországra. A beltéri tolóajtók lapjai készülhetnek tömörfából vagy furnérozott felületű, esetleg fóliás felületű ajtólapokból, de lehetnek edzett üveglapból is. Beépíthető magasság: 80cm-220cm.


Előre gyártott tolóajtó -szerkezetek komplett garnitúrákban is beszerezhetők, amelyek beépítése egyszerű, még kőműves munka sem minden esetben szükséges . A folyamatos technikai újításoknak köszönhetőek azok a jó minőségű anyagok, amiket könnyű beépíteni és amivel hosszútávon elégedettek a vevők. Széles választékunknak köszönhetően a tolóajtó beépíthető egyszárnyú, . A cég fő profilja egy egyedileg kifejlesztett, falban futó tolóajtó rendszer. Tolóajtó rendszereken és ajtólapokon kívül . A SCRIGNO falba tolható ajtók szerkezete utólag is beépíthető. A Scrigno tolóajtót nekem is ajánlotta egy ismerősöm. Két szoba közé szeretnénk falba tolható ajtót beépíteni.


Van valakinek tapasztalata, mire kell ügyelni? A Stanleyről is hallottam jókat. Van olyan, ami valakinek nagyon bevált?


Az is érdekelne, hogy mennyire bonyolult a tolóajtót téglafalba utólag . Ismert tény, hogy a tolóajtó úgy kapcsol össze két helyiséget, hogy az ajtó nyitásakor a tér nem veszít hasznos területet.

A Knauf fejlesztésű tolóajtó -rendszer ezt az ellentmondást oldja. Egyedi méretben, egyedi dizájnnal praktikus tolóajtós gardróbok, beépített szekrények és térelválasztó megoldások a specialistáktól. Tolóajtó kiegészítők: Automata zár, Motorizált nyitás, zárás, Security profil, Kézvédő szegély. Syntesis LINE tolóajtó.


Egyszárnyú, falban futó, tokborítás nélkül beépíthető tolóajtó vakolható és gipszkarton falhoz. Elsősorban kisebb lakásokban, szűkebb méretű helyeken praktikus térelválasztó, hiszen a fa tolóajtó nem vesz el a hasznos lakótérből helyet a nyitás-csukás során. Egy négyzetméteres lakás esetében például két általános és egy kétszárnyú változatot tolóajtó használatával helyettesítünk. Négy négyzetmétert sikerül megtakarítani, ami ha 2ezer forinttal számoljuk a lakás négyzetméterét, az 8ezer forintnak felel meg, mivel, a beépítés felára és a vasalatok miatt mindössze .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések