Schneider szerelvények

Hagyományos, műanyag szerelvények. Kiváló design széles funkcióválasztékkal kombinálva. Rozsdamentes acél szerelvények. Rusztikus, sárgaréz szerelvény.


Fém, fa, üveg, műanyag szerelvények. Többféle konnektor, színes konnektor, több funkciós .

Váltókapcsoló, dugalj, konnektor több színben. Különböző formatervű, színű, alapanyagú, funkciójú és védettségű (IP2 IP4 IP55) termékcsaládok biztosítják a környezettel ill. Tekintse meg aktuális ajánlatainkat!


Hívja szakértői csapatunkat! A kapcsolóbetétekbe épített hangcsillapító me- chanizmusnak . FH) krém (KR) antracit (AN) ezüst (EZ) arany (AR) zafírkék (ZK). A megszűnő ANYA termékcsaládot váltja le. A webáruházban megjelenő fehér és krém szerelvények raktárról megvásárolhatók üzleteinkben vagy online.


Sedna szerelvénycsalád.

Asfora szerelvénycsalád. Merten szerelvénycsalád. Minimalista design és változatos . Nemcsak a villanykapcsolók és dugaljak, . Unica szerelvénycsalád. Kis és nagykereskedelem. Az aljzatok megfelelnek . Várható szállítás lekérése.


Elérhetőség: Raktáron Nettó ár: 8HUF. Szerelvény kínálatunk: - Legrand. Nem csoda tehát, hogy ez az IP44-es védettségű, falon kívüli termékcsalád a villanyszerelők által egyik leginkább használt szerelvény. A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.


SCHNEIDER ELECTRIC, DB. Pb-Krém billentyû csillár. Ft 68Ft Nettó ár: 48Ft. Prodax classic szerelvények. Ft 49Ft Nettó ár: 35Ft.

A vásárláshoz válasszon a fenti kategóriák és márkák közül, vagy használja a keresőt! Villamossági szaküzlet II. A termék megnevezésére kattintva részletes leírást és képet láthat róla.


Ha befejezte a válogatást kattintson a kosár gombra a fenti menüsoron!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések