Profi burkolás

Igényes munka kedvező áron. Teljes körű lakás felűjítás garaciával. Profi burkoló cég korrekt árakkal, minőségi munkavégzéssel.


Burkoló munkálataink közé tartozik többek között a normál, illetve diagonál fal és padló hidegburkolás, a lépcső és lábazat burkolás, a vízzáró szigetelés készítése, a zuhanytálca és kádfalazás. A komplex hidegburkoló munkálatok mellett a kisebb kőműves .

Csapatunk éve tevékenykedik az építűiparban, profi burkolóink egyedül az Ön igényeit, kívánságait tartják szem elűtt munkájuk során. Több éves tapasztalatunkkal garantáljuk a sikert. Nagy hangsúlyt fektetünk a szakszerű, igényes munkavégzésre és a határidők betartására.


Forduljon hozzánk bizalommal! Fő profilom a hidegburkolás , de kisebb-nagyobb kőműves munkálatokat illetve szigetelést, nemes vakolatok, valamint kerítések építését is vállalom. Korábban Svédországban . Unfer Zoltán vagyok, éve foglalkozom hidegburkolással, egyéb felújítási munkákkal.


Fő célom, hogy az általam kivitelezett munkával minden ügyfél maximálisan elégedett legyen, ezért a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben, és teljes körű garanciát vállalok burkoló munkáimra.

Netalán Újpalotai panellakásában újíttatná fel fürdőszobáját? Esetleg Rákospalotán építkezik és burkoló szakemberre van szüksége? A burkolás munkákat díjmentesen felmérjük a XV. Budapesten és környékén! Díjmentes helyszíni felmérés és árajánlat készítés!


A profi burkolás titka - Stílus és Otthon. Teremtsük meg együtt otthonát, lakását. Nézzen szét weboldalunkon és ismerje meg szolgáltatásainkat! Akár kisebb, akár nagyobb munka lenne. Ha fél belevágni, mert soha senki nem mondt.


Lamár János Burkoló Mester éves tapasztalattal. Cégünk szakmai tapasztalatra alapozva, teljes körű szolgáltatást nyújt hideg- és melegburkoló munkálatokban, bármilyen alapú és állapotú felületekre. Tevékenységi körünk a felületképzésen belül elég széles.


Magánlakások közintézmények, ipari létesítmények, társasházak,lépcsőházak, irodaépületek, családi házak . Fürdőszoba, konyha, wc, napali burkolás. Megfelelő és időtálló burkolat elkészítése érdekében javasoljuk, hogy a burkolást szakemberrel végeztesse.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések