Penészgátló

Héra penészgátló lemosó. A kialakult gomba-, penész- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére használható biocid tartalmú készítmény. MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB? Kül- és beltéri felületeken festett, tapétázott falakon, műkőtárgyakon, kádillesztéseken, . Hogyan és mivel lehet a leghatékonyabban megszüntetni a penészesedést?


Hatékony kültérre és beltérre. Penészes falfelületek fertőzöttségének megszüntetésére. Alkalmazási terület: A készítmény alkalmas mind kültéri, mind beltéri felületeken kialakult gomba-, penész- és algafertőzések megelőzésére és megszüntetésére. Festett és tapétázott falak, . Kimagasló páraáteresztő képességű, mikropórusos szerkezetű lélegző penészálló falfesték, mely magába szívja a nedvességet és szárazon tartja a falakat.


Alkalmazásával gyors párafelvétel és leadás alakul ki, így a penészgomba spórái nem tudnak kicsírázni , terjedni. Ezt a receptet egész biztos nem ismere pedig nagyon hatékony ellenszere a penésznek. HÉRA PENÉSZGÁTLÓ LEMOSÓ OLDAT 1L.


Penészgátló termékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. A falak penészesedése ellen hatékony fegyver a penészgátló festék, vagy penészgátló bevonat. A nem megfelelő szellőzés miatt penészfoltok alakulhatnak ki, ezért szükséges kezelni a falakat. A tartós megoldás a penészedés ellen az AURO természetes penészgátló falfesték. Mellerud penészgátló adalék jellemzői.


Minden vízzel hígítható anyag, mint diszperziós festék, spatulyázó és fugázó massza, habarcs, vakolat és tapétaragasztó gombaölővé tételéhez. A folyadék egyszerű hozzákeveréssel megakadályozza a penész és a gombás lerakódások képződését. Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől. Festékbolt kereső, festékek, falfestékek és festőszerszám adatlapok.


Hasonlítsa össze az árakat! A festék bevonat vízpára- és légáteresztő tulajdonsága valamint tisztíthatósága révén megfelel a jelenkor technikai . Az elmúlt években a lakóépületek beltéri felületein a penészgomba-fertőzés veszélye és megjelenésének gyakorisága főleg épületfizikai okok miatt megnövekedett. A falfelületen lévő penész megölésére, távoltartására, valamint a felületképzés felújítására komplett falbevonati rendszert dolgoztunk ki. Választék: A matt fehér . A festési munkálatok legfontosabb része az előkészítés. Ha nem régi a fal festése , akkor általában a penészlemosást követően azonnal kezdhetjük a penészgátló falfestést.


Ezek a szerencsésebb esetek, hiszen nem kell a fal előkészítésével különösebben foglalkozni, mivel az jó állapotban van.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések