Lábazati polisztirol

Két csoportra osztható: az EPS, azaz expandált polisztirol hab, és az XPS, azaz extrudált polisztirol hab. Hiába ad rá csinos hővédő ruhát, ha a lábbeli nem lesz az esős időjárásnak megfelelő, akkor fel fog fázni a háza. A családi ház külső szigetelése nem ér véget a homlokzat szigetelésével.


XPS lábazati hőszigetelőlap. A lábazat szigetelés sem . További méretekért kattintson a Termék részletek.

Hő - és hangszigetelés A talajjal való közvetlen érintkezése miatt a lábazathőszigetelő anyagokkal szemben nagyon komoly elvárásokat támasztanak, mely feltételek miatt a sima falra való polisztirol nem felel meg erre a célra. Az épület lábazati hőszigetelés-i megoldásaihoz, továbbfejlesztett fejlesztett felületi érdesítéssel, nagyobb merevséggel, és csökkentett hővezetési tényezővel kerűl forgalmazásra. Figyelemre méltó tulajdonsága, hogy nedvességnek ellenálló tartós és könnyű . Felhasználási terület: Az Austrotherm Expert Fix Jól alkalmazható lábazatok , hőhidak hőszigetelésére. Tulajdonságok: Sűrűn bordázott felületű, nagy terhelésre igénybevehető formahabosított expandált polisztirol lemez. A legjobb hőszigetelés az xps valamint a STRONG 1EPS ami lábazati és pincefal hőszigetelés megfelel ezen szerkezet.


Lábazati és Pincefal polisztirol hőszigetelés. Az anyag megfelelő pihentetés után kerül forgalomba, zsugorodása nincs. Alkalmazása: Épület homlokzat .

XPS polisztirol lábazati hőszigetelő lemez. Az extrudált polisztirolnak több elnevezése is létezik a köztudatban: lábazati polisztirol , zártcellás polisztirol, csekély vízfelvételű polisztirol. Jelenleg nem rendelhető! Nagyon széles területeken használható.


RAVATHERM XPS 300IB 20MM EXTRUDÁLT POLISZTIROL HAB. Fibrostir XPS, lábazati polisztirol. Tekintse meg Xps lábazati hőszigetelő lap kínálatunkat!


XPS (extrudált polisztirol ) – lábazati szigetelőlap. Ezek azok az általában kék, zöl sárga színű hőszigetelő lapok, melyeket. Zártcellás lábazati polisztirol szigetelőanyag.


URSA XPS Extrudált lábazati polisztirol cm. A megadott ár mtermékre vonatkozik! A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést a így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a . Minőségi éábazati szigetelés, hőszigetelés XPS.


XPS zártcellás lábazati polisztirol hablemez. Az épületlábazat hőszigetelését intenzív igénybevételek érik: .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések