Horizont penta plus

Ideális megoldást biztosít a jelenlegi építkezők és befektetők körében, biztosítja továbbá a végtermék magas értékét. A profil szerkezetileg ütköző . HORIZONT PS penta plus. Ablakcsere egy nap alatt. A három légkamrás profilrendszerről van szó, középső tömítéssel.


Jellegzetes az elegáns formája.

Az ablaktok és a szárny elölnézeti szélessége 119mm. Az ütköző tömítéssel kombinálva tökéletes védelmet nyújt a szél . A fö profilok beépítési mélysége mm, az ablakszárnynál pedig mm. A két alap lista használatánál és mm üveg használatára van lehetöség. Ez az érték a profilt a legkiemelkedöbb helyre emeli a több . Horizont műanyag nyílászárók forgalmazása, beépítése.


Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Oroszországban és Ukrajna területén. Masszív profil, akár légkamrával, zártszelvény merevítéssel, UV álló felülettel több színben, fa erezettel is kapható. Jó minőségű vasalat- zár esetén, egy igazán jó .

A családi házak , társasházi lakások ablaka. The most remarkable is its heat insulation index. This value ranks this profile among the best multi-chamber systems, and gives the best . Az új hétkamrás profilrendszer.


Tökéletes hőszigetelés, modern kivitelezés. A tökéletes ablak szinonimája. A hét légkamrás diadal . Počet komor u okenních profilů v drtivé většině případů výrazně snižuje součinitel prostupu tepla celým oknem. V kombinaci s kvalitním zateplením je efektivním . Prah – materiál Al, prevedenie s prerušeným tepelným mostom. Dverné výplne, kombinácie lamiel.


Remek formatervezésével és árszabásával emelkedik ki a versenytársai közül, melyet akár rétegű üvegezéssel is rendelhetnek. Ez a rendszer egy magasasbb kategóriát képvisel a több légkamrás ablakok között. Ideális választás jelenlegi építkezések kivitelezésénél, biztosítja a végtermék . Právem jsou proto naše okna označována jako poctivá česká okna. Ve své kategorii se jedná o zcela špičkový výrobek, který zaručuje maximální možnou ochranu vnitřního prostředí před . Nový sedemkomorový profilový systém.


Dokonalá tepelná izolácia, moderný design.

Základný stavebný kameň dokonalého okna. Bezolovnatý sedemkomorový tromf . Masszív és biztonságos, tökéletes védelmet nyújt a szél és az eső ellen. A kétszer sarkított élek a toknál és ablaknak kecses és modern kinézetet biztosít.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések