Gyros árak

Mega Giga gyros , 9Ft. Sajtos falafel, 8Ft. Nagy adag sültkrumpli, 4Ft. Zorba Gyrosbár: házhozszállítás étlap - görög, török.


Kipróbáltál már egy csomó helyet, de sehol sem kaptad meg a pénzedért azt, amire számítottál?

Nem ízlett az étel vagy esetleg a fél fogadra sem volt elég? Ezen a helyen még a kisadagokkal is garantáltan jóllaksz majd! Tárolt változat Hasonló Éhes vagy?


Válogass kedvedre bő étlap választékunkból, legyen az pizza, tészta, frissentült, gyros , vegetáriánus étel. Melegétel utalványt elfogadunk! Cegléd belterületén ingyenes házhozszállítás! Pofátlan árak a Hungaroringen: a gyros négyezer, a sör nyolcszáz.


Egy kisebb vagyont is otthagyhatunk Mogyoródon.

Ez a cikk napnál régebbi. Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges. A regisztráció ingyenes. Login név: Jelszó: Visszamegyek vagy . Sült virsli (2db), 32- Ft. Roston csirkemell körettel, 82- Ft.


Gyros húsos francia pirítós, 45- Ft. Rántott csirkemell körettel, 82- Ft. Baconos csirkesaslik körettel, 95- Ft . Az adag átlagos (pont), az ár 5forint (pont). Adri gyrosnak a 40-ből, nagy kár azért a káposztáért. Egyébként nagyon tisztességes ételt árulnak, érdemes kinézni.


Ha tudni akaro hol vannak a legjobb budapesti gyrosok, vagy hogy mit érdemes felkeresni, milyen . Decemberben új helyre költözünk! A keleti ízek a specialitásunk, Mint a kemencés gyros ami csak nálunk kapható mert a Mustafagyros védjegye! Ez az alapértelmezett oldal minden frissen létrehozott tárhely esetén.


A tárhelyhez rendelt domainnév: tanogyros.

Akropolisz gyros és Pizza Debrecen. Kristályvíz Szénsavas Ára : 2Ft. Lipton Ice Tea Citrom Ára : 3Ft. Schweppes Narancs Ára : 3Ft. Pepsi Sima Ára : 3Ft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések