Gyorskötésű csemperagasztó

Emelt minoségű ragasztóhabarcs, csökkentett lecsúszással és meghosszabbított nyitott idővel. Flexibilis, víz- és fagyálló. Alkalmas beltéri kent szigetelésekre,.


Az Eurofix gyors csemperagasztó gyárilag előkevert, hidraulikus kötőanyagokat, gyors kötést biztosító adalékokat tartalmazó szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. A Ceresit CM Multi Xpress ragasztó alkalmas kerámia-, kõporcelán- elszíneződésre nem hajlamos természetes köből készült burkolólap ragasztására.

CERESIT CMSZILETON CSEMPERAGASZTÓ 25KG. WEBER PLUS S FAGYÁLLÓ CSEMPERAGASZTÓ KG. ADESILEX PEXPRESS GYORSKÖTÉSŰ RAGASZTÓHABARCS KG. Persze, ha azt a közhelyet vesszük alapul, hogy az idő pénz, akkor már nem drágább a gyorskötő anyagok alkalmazása.


Csemperagasztó , fugázó, vízszigetelés, hőszigetelés. A Mapei folyamatosan fejleszti termékeit, hogy ez a feldolgozásbeli különbség a normál és gyorskötő anyagok között minimális legyen. Minőségi termékek kedvezményes áron.


Technokolla termékek forgalmazása.

SOPRO VF4FLEXIBILIS és GYORS CSEMPERAG. Cementet tartalmazó, gyorskötésű , rugalmas, vékonyrétegű és önterülô ágyazóhabarcs padló- és falburkolat célszerű készítésére un. Az építőipari ragasztókra egyre nagyobb mennyiségben van szükség, mivel egyre több problémára jelentenek hatékony megoldást.


Bizonyos esetekben a mechanikus rögzítés már szinte teljesen háttérbe szorult. A technológiai fejlődéssel valóban olyan remek anyagok jöttek létre, melyek korábban elképzelhetetlen . Col Plus F622D flexibilis csemperagasztó kg (C2TE minőség). SFK Gyors-Flex ragasztóhabarcs fehér. Flex, gyors, különleges minőségű, 4- mm vastagságig alkalmazható csemperagasztó. Baumit Baumacol C2FTSFlex Top SPEED órás flexibilis gyorskötésű burkolatragasztó.


Gyorskötésű (óra múlva fugázható). Fokozott terhelhetőségű, gyorskötésű , teljes hátoldal-fedettséget biztosító folyékonyágyas cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia burkolólapokhoz és kőlapokhoz. Termékösszehasonlítás A Termékösszehasonlító eltávolítása . A szabvány szerinti megjelölés az alábbiak szerint értelmezhető: Ragasztók: C-cementkötésű. E-hosszú nyitott idejű.


T-tixotróp (lecsúszásmentes) 1-normál terhelhetőségű 2-fokozott terhelhetőségű. Gyors kötésű flexibilis csemperagasztó. Folyékonyágyas ragasztóként is alkalmazható.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések