Zuhanypanel bekötése

A TELEPITÉS ELŐFELTÉTELEI. Az Ön által megvásárolt multifunkciós zuhanypanel a testről való teljeskörű gondoskodás újrafogalmazásának eredménye. A panel felszerelése és bekötése előtt ki kell engedni a csőben található szennyvizet ill. Videoworkshopunk segítségével 10.


A szifont és a csatornacsatlakozót egy kb. A végleges használatba vétel előtt végezzen a kabin minden funkciójára kiterjedő próbaüzemet! A víz hőmérséklete a szerelvények miatt nem lehet magasabb 60°C-nál. A MARINER zuhanypanel bekötési rajza.


LEFOLYÓ BEKÖTÉSE : ∅ mm (∅ mm). H: Hidegvíz - ˝”-os kiállás. Melegvíz - ˝”- os kiállás. A megadott méretek tájékoztató jellegűek, a termék gyártási . Rozsdamentes acél- alumínium ötvözetű paneltest.


Biztonsági üveg borítás a paneltesten. Kerámiabetétes keverőszelep. A használati útmutatóban levő adatok csak tájékoztató jellegűek. Nagyon örültem, hogy viszonylag olcsón is kaphatóak zuhanypanelek , ismerem magam, meghalnék az esőztető és a kis fúvókás funkciókért. Ergó a meglévő melegvíz termelőt szinte biztos, hogy nem lesz jó hozzá, ha meg jó lenne akkor megfelelő méretű vezetékekkel kell bekötni.


Tustálca gömbcsuklós szifon. WC tartály magassági elhelyezése. WC öblítőtartály szelep. Mosogatógép bekötésének elemei . Az alábbiakat azért osztom meg a fórumon, mert remélhetőleg a tapasztalataimmal másoknak is tudok segíteni, mielőtt hirtelen ötlettől vezérelve olcsó zuhanykabin vásárlására vetemednének.


Nekem sikerült meglépnem egy ilyen beruházást. Leszögezem előre, nem az a célom, hogy én is csatlakozzak . Zuhanykabin -fuvoka-c9_0_1. Fix kádparaván felszerelése: 10.


Nyitható kádparaván felszerelése: 13. Régi meglévő zuhanykabin elbontása csak Munka részeként vállalo4. Hidromasszázs kádkabin. Válogasson kedvére olcsó és akciós termékeink közül.


Webáruházunkban minden szaniter és fürdőszobai termékünk teljesen új, legalább hónap . Csőtörések: - fürdőszoba csőtörés javítás. Készülékek bekötése: - mosogatógép bekötés. Vízvezeték szerelés Budapest összes kerületében és Pest megye területén. Csaptelepek, szifonok, WC. Mosógép és mosogatógép bekötés.


Elzárók, szelepek és golyós csapok cseréje.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések