Tondach csorna

TONDACH Magyarország Zrt. Gyors és egyszerű a felrakása, változtatható léctávolsága pedig rugalmas felrakást tesz lehetővé. Natúrtermék (1 természet).


A kerámia tetőcserepek . Tevékenység: gyártó, szolgáltató.

Békéscsaba, Orosházi út 88. A vezérigazgató azt is közölte portálunkkal, hogy a csornai üzemben nem terveznek leépítést. Csorna , Soproni út 66.


A jelenlegi tervek szerint ez év őszén születik közgyűlési határozat arról, hogy a Jamina Tégla- és Cserépgyártó Rt. Tondach Magyarország Tégla- és Cserépgyártó Rt. Várhatóan ősszel születik döntés az osztrák tulajdonban lévő JAMINA Rt.


Cégünk környezettudatosságát az új Csaba II.

A cég rövidített elnevezése. XXL, Bolero, Rumba , Tangó, djakovói, hódfarkú, hornyolt, szegmensvágású tetőcserepek választéka. A vállalat üzleti tevékenységét elkötelezettség és felelősségvállalás jellemzi békéscsabai és csornai gyáregységeiben közel millió tetőcserép készül évente.


Belláné Bencsik Zsuzsa Tel. Hagyományos formavilág, megújult minőségben. A tetőcserepek alkotóelemei a természet négy őseleme: a föl azaz az agyag, a tűz, a víz és a levegő. Ismerje meg három új generációs terméket, melyek két . Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Завод Nitrianske Pravno.


Склад Breitenschützing. Kategóriák Az idei pályázatra kategóriában lehet nevezni: 1. Minden kategóriában egy nyertest hirdetünk. A kategórianyertesek díja: 375.


Kérjen konkrét árajánlatot az Önnek szükséges mennyiségre! Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett.

Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések