Szúnyogháló méter ár

Szúnyogháló 100x1cm. Szállítási idő: 2-nap. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ennek szükségességét, valamint méretét – és így az esetleges többletköltséget is – a . A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


SZÚNYOGHÁLÓ ÜVEGSZÁLAS 1M SZÉLES FEHÉR ( MÉTER ÁRU).

Alumínium szúnyogháló Alunet 2xm (4x8). Becsült szállítási idő: 1-munkanap. Kizárja a rovarokat, de átereszti a fényt és a levegőt. Az üvegszálas szúnyogháló szélességét tekintve lehet többféle.


Maga az üvegszálas szúnyogháló UV álló háló, a lyukak aprók, színe szürke. A szúnyogháló magasság 5m, azaz 1cm. Egy tekercsben méter található, így ez a legnagyobb mennyiség, amit összefüggően, bontás nélkül tudunk adni. Természetesen nem kötelező egy egész tekercset .

Fenti díjtételek viszonteladói szállításokra nem vonatkoznak! A súlyhatár egy megrendelés összsúlyára vonatkozik. Nem szállítható futárszolgálattal: pl.


ZÁRAK, CSAVAROK, PÁNTOK, LAKATOK ÉS EGYÉBB SZEZONÁLIS ÁRÚK CSÚCS ÁRON. Rendezés ár szerint, csökkenő sorrendben Rendezés ár szerint, növekvő sorrendben. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó szúnyogháló kategóriába tartozó termékek árait! Méretre készített fix szúnyogháló ablakra - fehér (CSAK TELEPHELYI ÁTVÉTELLEL).


Fogyasztói ár kedvezménnyel: Bruttó ár :3. Szeretné megtudni, hogy mennyi a szúnyogháló ár ? Többféle szúnyogháló többféle áron. A különböző típusok eltérő árakkal szerepelnek. Fém háló 120Xméter Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. A pliszé szúnyogháló alkalmazása az egyik legnépszerűbb megoldás abban az esetben, ha szeretnénk rovarvédelemmel ellátni nagyobb méretű ajtókat és ablakokat, hiszen oldalirányú működtetés esetén akár méter szélességű nyílászárók is felszerelhetők vele.


Legyen szó akár kávás, akár L-profilos megoldásról, ezt a . Rugós függőleges mozgatású szúnyogháló. Fix alumínium keretes szúnyogháló. Fix műanyag keretes szúnyogháló.

Egyoldali működtetésnél a maximális szélességi mérete 3méter, kétoldali működtetésnél a maximális mérete méter , magassága maximum 260cm lehet. Ne mérgezze magát és környezetét az egészségre káros rovarirtó szerekkel! Válasszon inkább egy teljesen megbízható és tartós megoldást! Ilyen olcsó „mágneses” szúnyoghálót.


Rolós zúnyogháló gyártása és beépítése.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések