Szálcement burkolat ár

Jelen árlista tartalma: EQUITONE homlokzati szálcement anyagok, korlátelemek, kül- és beltéri építőlemezek, ezek rögzítési- és egyéb kiegészítői, illetve megmunkálási. Az árak Forintban (HUF) értendőek, az árak nettó árak és nettó 200. Cedral homlokzati lapok, amelyek kiváló minőségű szálcementből készülnek és egyesítik a homlokzatburkolatok állandó szépségét az építészetben rejlő . A Cedral homlokzat burkolatok alkalmazhatók új építésnél és felújításnál egyaránt.


Faerezetes homlokzat burkolat. Sarkított négyzet 40x40.

A lap betonhoz hasonló ellenállóképességének köszönhetően ellenáll a rothadásnak,. Ezen kívül a homlokzatburkolatok felhelyezésének számos variációja mozgalmas homlokzatkialakításokat ígér. Ez többek között annak köszönhető, hogy minden tetőfedő pala egyúttal homlokzatburkoló elem is.


A változatos színekben gyártott nagytáblás szálcement lapok . A soproni Szent Orsolya iskola tetején nem is olyan régen még kivételes műszaki megoldásnak számított a tetőfedő anyagként használt EQUITONE burkolat. Az EQUITONE szálcement anyagok. A természetes pala és a műpala magastetők fedésére, valamint homlokzatok burkolására használható anyagok.


Eternit AG szálcement burkolólapjai. Tűzálló, saválló és fagyálló, valamint részben hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságúak.

A kőzetből síklapok mentén hasított, majd formázott természetes pala rendkívül hosszú élettartamú. Cedral szálcement homlokzatburkolat a hagyományőrző ménes lovardaépületének homlokzatán. A Creaton idén első alkalommal díjazta az Equitone szálcement burkolattal tervezett épületeket.


Az Eterplan egy nagyméretű, nem éghető szálcement lap beltéri fal-, és födémszerkezetek burkolására ill. A CLASSIC és COLOR széria kerámia burkolatok mellett a CLASSIC egyedi széria színei egyedi kialakítási lehetőségeket. A nagy- és kiselemes szálcement homlokzatburkolatok többféle fedési módozatai és rendkívül széles színválasztéka egyszerre biztosítja az építészeknek az átszellőztetett homlokzatburkolatok előnyeit és a kreativitás lehetőségét. A gazdaságosság és a tartósság mellett a homlokzatburkolatok védenek a csapóeső és a . A Linea vonalas szerkezete kiemeli a szálcement anyag textúráját. A nap bármely pillanatában a napsütés változó hajlásszögének köszönhetően változatos megjelenést biztosít.


Trespa Meteon Színkatalógus. A Cedral burkolati elemek alapanyaga a rendkívül tartós és környezetbarát szálcement. A CEDRAL szálcement homlokzati burkolat éghetetlen anyag, amely. SZÉLESKÖRŰ ALKALMAZÁSI TERÜLET. A termék kiválóan alkalmazható új és felújított épületek bur- kolására.


Vertically installed timber r steel ramin battens. Kérjen egyedi ajánlatot homlokzat burkolatainkra , vagy tekintse meg termék palettánkat. RIEDER Üvegszál erősítésű anyagában színezett beton homlokzatburkolat. Rieder Fibre C katalógus Rieder ÖkoSkin katalógus Rieder 3D katalógus.


A nyílászárók miatt mentünk, mégis érdekesebbnek bizonyult a tetőtér szintjén alkalmazott szálcement burkolat , ami messziről teljesen fa hatású, igaz ez esetben világos szürke színű.

Felbuzdulva az ötleten utunk egyből a belga eternit gyár hazai képviseletéhez, a Dometer .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések