Simítóhabarcs

A Feinputz A simítóvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. A habarcsok csoportosítása rendeltetésük szerint.


A falazó, burkoló, felületképző és a különleges habarcsok összetétele, készítése, jellemző tulajdonságai. Fal és mennyezetfűtés esetén a rendszert a simítóhabarcs teljes szilárdulásáig TILOS üzemeltetni.

A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember . Követelmények az alapfelülettel szemben, az LB-KNAUF Simultán kvarchomokos simító felhordását megelőző műveletek. Az LB-KNAUF Simultán kvarchomokos simítót olyan alapvakolatokra hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek.


Ultragyors kötésű állékony ( tixotróp) nagyon alacsony illékony. Finom betonjavító habarcs felületképzéshez, és betonszerkezetek agresszív környezeti behatások elleni védelméhez, max mm rétegvastagságig. RS javító és simító habarcs - Henkel Magyarország Kft.


Szín stabil finom simító habarcs betonkozmetikai munkákhoz a szürke szinte minden árnyalatában.

Teljesítménynyilatkozat. Javító és simító habarcs. Mélyedések és egyenetlenségek kiegyenlítésére alkalmas 1–1mm vastagságban – egy munkamenetben. A vakolatot kötésidô alatt fagy nem érheti! A pontos anyagszükséglet próbafelhordással állapítható meg.


Tapadószilárdság: 1 . Knauf Simultan simítóhabarcs. Read bet3Offers on this site. Alkalmazási terület: Beltérben bármilyen szokásos építőipari aljzat simítása, ha tiszták, és nincsenek kitéve . SAKRET PCC Simítóhabarcs. Nagy szilárdságú cement- polimer bázisú simítóhabarcs betonfelületek javítására záróhabarcsként.


A nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC) simítóhabarcs 1-mm rétegvastagsághoz ajánlott. Az árak megtekintéséhez . Mapei Ultraplan aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs - 23kg. Cementalapú szárazhabarcs, kenhető szigetelés, alkalmas pincék, fürdőszobák, zuhanyzók, egyéb nagyobb vízterheléssel rendelkező helyiségek falainak, aljzatának szigetelésére víz ill. Cement-és mészalapú beltéri simítóhabarcs , az ily .

Betonacél korrózió miatt keletkezett betonleválások javítására. Felületi hibák, fészkes betonfelületek helyreállítására, betonfedések pótlására. Statikus és dinamikus .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések