Mosható szőnyegek

Vidám mintázattal ellátott, strapabíró, könnyen karbantartható, mosható szőnyegek alkotják a Kitchen kollekciót, melyet konyhai használatra ajánlunk. Tárolt változat Hasonló Rendkívül előnyösek minden olyan helyen, ahol a szőnyeg fokozott igénybevételnek van kitéve, vagy elvárás a könnyű tisztíthatóság, fertőtleníthetőség. Nedvességtaszító tulajdonságának köszönhetően könnyen tisztán tartható, akár egy nedves szivaccsal is letörölhető. Gyorsan szára ezért . Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Különböző méretű szőnyegek , futószőnyegek és shaggy szőnyegek közül választhat.


Vásároljon online: JYSK. Mosható , csúszás- és pormentesek, kellemes színhatásúak, színtartók, kopásállók, könnyen tisztíthatók, és hosszú életűek. Mindkét oldaluk használható. Ajánljuk: lakó előterekbe, folyosókra, konyhákba, nappalikba, fürdőszobákba, . Gépbe mosható futó Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


Rendeljen az eMAG webáruházból! Ne hagyja ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó termékeket! Nem is gondolt rá, hogy akár a konyhába is kerülhetne szőnyeg ? Szőnyegek kedvezményes áron, gyors szállítással! A technológiai újításoknak köszönhetően erre is van mód!


Fedezze fel strapabíró, könnye. IKEA - SIGNE, Szőnyeg , síkszövött, , Gépben mosható ; egyszerű tisztítás. Meleg hangulatú minőségi konyha szőnyegek , mely komfortosabbá varázsolja a főzésed színhelyét.


Színes, vidám konyhai szőnyegek akciós árakon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések