Lambéria vastagság

Lambéria szabvány A, AB. Hosszméret: 0-m (általában m ugrásokkal, 0-5-9-0-0-5-m). Készleten általános: m. Szélesség: (7) 9 11 1mm (csappal mért szélességben). Vastagság : 1 1 1 mm.

Mennyiségi egység: m (csappal mért szélességgel számolt). Minőség: A, (AB), B és . Az Abachi az egyik legismertebb Afrikából importált fafaj. Alacsony tömege és mérettartóssága miatt évtizedek óta a belső építészetben kedvelt. Várjuk hajópadlós bemutatótermünkben.


A borovi fenyő előnyei:. Beltéri, kültéri felhasználásra. Faházborító (íves, vastag lambéria ):.

Fafaj: luc, borovi, vörösfenyő. Teraszburkoló (csúszásmentesített):. Négy oldalt gyalult termékek:. Ez az optimális vastagságú és szélességű lambéria az egyik leginkább felhasználóbarát kivitelezésű lambéria a készletünkből. Szép és otthonos küllemet a valódi minőséget keresők számára, tartós, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas.


Maga a fózolás annyira kicsit, hogy a fény megtörik ugyan rajta, de a kosz nem fog megülni benne. A lambériák anyag leggyakrabban Borovi illetve Luc fenyő. Vásárláskor fontos szempont,hogy a lambéria vastagságának megfelelő kapcsot válasszunk.


Az árak az ÁFA-t tartalmazzák! Viszonteladókat is kiszolgálunk, postázás is lehetséges! A beltéri faburkolatok leggyakrabban és legszélesebb körűen alkalmazott képviselője. Padlótól a plafonig, kísérő burkolat folyosókon, tetőterek ideális, természetes burkolata.


Az egyik leggyakrabban eladott és legváltozatosabban felhasznált termékünk. Hódfarkú, év garancia! Téglány, év garancia!


Telepünkön többféle, különböző szélességű, vastagságú , profilú hajópadlót és lambériát forgalmazunk.

Táblaméret, vastagság , Típus, Tábla Ára (bruttó). Gyalult termékek ( lambéria , hajópadló, teraszburkolat ). Felépítés: hossztoldott, toldásmentes. Lucfenyőből készült hajópadló kifejezetten külső burkolatok készítéséhez. Egy kötegben 10db található.


A lucfenyő hajópadló AB minőségű. Az MDF alapú falburkolataink méltán. Könnyen karban tarthatóak, szemben a fenyőfa lambériával , amely burkolatokat javasolt néhány évente újra felületkezelni.


Ez jelentős anyagi ráfordítást és időt igényel. Ide vesszük a fal mindenféle burkolását, akár a hagyományos lambéria léccel, akár valamilyen falburkoló táblával,. Néha még az is szükséges, hogy a párnafa se közvetlenül feküdjön fel a falon, hogy a szigetelőanyag vastagsága nagyobb lehessen, vagy szerelvényeket lehessen elvezetni a burkolat alatt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések