Kika szönyeg

Szőnyegek széles skálájával várunk téged a kikában, így mindenképpen megtalálod a számításo legyen szó hagyományos -, rongy – vagy futószőnyegről. Hasonló A kikában szőnyegek , padlók és tapéták hatalmas választékával várunk téged. Szemezgess kínálatunkból, rendezd be velünk otthonod! Kiegészítők › Szőnyegek, padlók és tapéták › Szőnyegek Tárolt változat Fel szeretnéd dobni otthonod? Válassz egyet a kika modern, gépi készítésű szőnyegei közül!


Széles választékkal várunk. Vidám, mintás gyerek – és ifjúsági szőnyegek a kikában! Válogass hatalmas választékunkból, találd meg a lurkónak tetsző darabot! Hogy otthonod igazán kényelmes legyen, oda kell figyelned a textíliákra is. Párnák, törölközők, terítők, vagy éppen konyharuhák – a kikában mindent megtalálsz!


KIKA SZŐNYEG 200x3Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Kika szőnyeg 170x2Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Modern stílusú szőnyegeinket csodálatos mintavilág és a színek harmóniája jellemzi.


Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz ( pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. Fedezze fel akciós kika - szőnyeg -120x1kínálatunkat!


Kedvezményes árak, széles választék és akár ingyenes szállítás! Vásároljon online, kényelmesen, sorban állás nélkül! A Tulipo új márkanév a szőnyegek világában!


Minőségi alapanyagokból készülő, különleges és egyedi szőnyegek , varázslatos színekkel, modern mintákkal! Az IKEA lakberendezési áruházban mosógépben mosható, mintás szőnyeget vásárolhatsz, melyen egy nyaralóövezet izgalmas zegzugait fedezheti fel csemetéd. A Kika ötletes gyerekszoba-berendezései között a játszószőnyegekre is ráakadhattok. Kika Elba vilagos bézs hosszú szálu szönyeg 200cm x 290cm eladó: Kika -ban vásárolt, Elba típusú, világos bézs, hosszú szálu szönyeg.


Győr, Királyszék út 35. Beköszöntött az igazi tél. Eladó db KIKA Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Ráadásul m,ár van egy kék, körmintás szőnyeg is a napplaiban, a padló meg sötét. Diego-ban és a Kika -ban láttam a múltkor naaaagyon szépeket!


KILIM A kilimek kézzel szövött csomózás nélküli lapos szőnyegek , illetve olyan nomád használati tárgyak, amelyek kilim technikával készültek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések