Fenyő hajópadló

Ha hajópadlót keres, nézzen be hozzánk, fog olyat találni mely elnyeri tetszését. A Skandináv Fatelepen mindent megteszünk . Kétféle kivitelben gyártják: simára gyalult és fózolt (szélein leélezett). Szobák burkolására ajánlom.


A hajópadló anyaga többnyire luc, vörös, vagy borovi fenyő szokott lenni.

Színe barnás melegséget áraszt. Csiszolt felülettel van már ellátva ezért azonnal festhető. Járó hajópadló esetében ilyen hézag nem keletkezik egymásba illesztéskor. Lerakás előtt gondoljuk át a fafajt. Ez meghatározó mivel a keménysége, tartóssága ez által határozható meg.


A lucfenyő hajópadló a legpuhább. Sok helyen alkalmazzák a borovi - erdei fenyőt ár-érték aránya miatt.

Barnás, melegséget áraszt . Hajópadló vásárlása és rendelése az OBI-nál. Borovi fenyő hajópadló. Fafaj: luc, borovi, vörösfenyő. Hosszméret: 0-m (általában m ugrásokkal, 0-5-9-0-0-5-m).


Szélesség: 9 11 1mm (csappal mért szélességben). Vastagság: 1 (3 44) mm. Fózolt 20×1B minőség borovi fenyő. Mennyiségi egység: m (csappal mért szélességgel számolt).


A legkeresettebb hajópadló , a hátoldala horonymarás nélküli, gyalult felületű. Ezáltal alkalmas galéria padozat kialakítására, ideális megoldás előtetők zsindelyfedése alá, valamint tetőkhöz ereszfedés alá. Járófelületű hajópadló 19×1mm, borovi fenyő. Remek választás lehet ez a kiváló hajópadló , ha igazi fából készült padlóburkolatot szeretne.


Kínálatunkban megtalálhatóak borovi-, luc- és vörösfenyő hajópadlók is, A, B és C minőségben, így mindenki megtalálja az igényeihez leginkább megfelelő. Látogasson el hozzánk, és vegye igénybe.

Kiemelkedően magas minőségű borovi fenyő , hajópadló kétoldalas felülettel. Kiválóan alkalmas belső terek burkolására . Ráadásul a padlóburkolatok közül a fenyő hajópadló rendelkezik a legjobb hőszigeteléssel, így ha mezítláb rálépünk, nagy különbéget tapasztalunk a hajópadló és más burkolatok, például egy laminált parketta . Extra vastagságú hajópadló. Nagyobb felületek áthidalására is alkalmas.


Anyaga sűrű szálszerkezetű borovi fenyő. Hosszában is toldható kivitelével igen népszerű vásárlóink körében. A termék BC osztályú repedés előfordulhat benne. A különféle fa padlóburkolatok között a korábban már szinte teljesen elfeledett hajópadló újból divatba jött. A fából való építkezés és a faanyagok lakásban való használata reneszánszát éli.


Feltehetően ez is döntően befolyásolja újbóli kedveltségét túl azon az előnyös tulajdonságán, hogy viszonylag könnyen és gyorsan . Bár a hajópadló tradicionális alapanyaga a fenyő , a fenyőfákra jellemző puhaság , illetve a levegő páratartalom- és hőmérséklet változásra fellépő nagyobb méretváltozások miatt manapság jellemzően vakpadlónak használjuk, és az általunk gyártott és forgalmazott hajópadló európai és egzóta keményfákból készülnek, . A Lucfenyő hosszú idők óta az egyik legfontosabb ipari fa alapanyag, kiváló minőségű gyalult termékek készülnek belőle. A Lucfenyő egyenes szálú, világos színárnyalatú tűlevelű fa, gesztje nem színes. Kiesett a régi padló, kiesett az új és a pénzünk is vészesen csökken így a vége felé, maradt tehát a klasszikus módszer: fenyő hajópadló.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések