Dió színű bútor

Ennek a terméknek a forgalmazása megszűnt! BOLTIS elemes bútor DIÓ színben Ft-os kedvez? NAPPALI BÚTOROK ÉS SZEKRÉNYEK kategóriában, az Interdeco lakberendezési áruházban. Az elemeket többféle front (dijoni- dió , szil, világos sonoma tölgy, erezett fehér), és korpusz (dijoni- dió , szil, világos sonoma tölgy) színekben rendelheti, egyes elemek (pl. dohányzóasztal) pedig rendelkeznek mozgatható, vagy kihúzható részekkel, melyeket erezett fehér színben rendelhet meg.


Konyhabútorok kategóriában, az Interdeco lakberendezési áruházban. Free elemes bútorcsalád.

Látogasson el bútorstúdióink egyikébe, ahol konkrét tájékoztatást kapnak. Az Internetes rendelés után az esetleges színeltérésekért felelőséget nem tudunk vállalni. Bodzio elemes matt színű nappali bútor 25. Dió , juhar színekben választható modern stílusú elemes nappali bútor.


Fém lábbal szerelt design, belül nagyon praktikus elrendezéssel. Lapra szerelt állapotban szállítjuk de az összeszerelése egyszerű, könnyű. A képen látható összeállításban ezek a termékek . Extra színe k: beige 344-es, sonoma tölgy, Aida dió , Akác.

MDF léces színek: bükk, éger , cseresznye, calwados, . Szín : - Korpusz: magyar szilva, juhar, zebrano, éger , dió , calvados. Alma színű fronttal már nem rendelhető! Big-Roy szekrénysor (360cm). A Next bútorcsalád elemei egymással variálhatók!


A komód csak illusztráció! Firenze szekrény- új szín. Margaret-konyhabútor összeállítás ajtó frontjai dió színösszeállítással készülnek, a konyhaszekrény oldala pedig szintén dió színben. Modern megjelenést és harmónikus hatást kölcsönöz a konyhájának.


Az összeállítás konyhagépeket, csaptelepet, szifont, mosogatótálat, illetve . Beépített szerelvények Blum. Dió színű minimalista nappali bútor összeállítás, fékezős fiókokkal és felnyíló ajtókkal. Eladó: feherfarkas1(42). A fejvég magasító kérhető színazonos , fényes fekete, fényes fehér, capuccino, lila, alu, . A Milánó étkezőgarnitúra több generációt áthidaló darab, köszönhetően a tömörfa kivitelezésnek.


A csukott állapotban 130x1cm-es asztallap 1cm- esre bővíthető. Az asztal és szék keret színek a cseresznye, a dió és a tölgy, de a szék kárpit színét is több közül választhatod ki. Akár melyik színt is választod a lakkozott .

ABS élvédős, laminált konyhabútor juhar oldal, magyar szilva ajtó. Laminált élvédős konyhabútor juhar és dió színű ajtókkal. Antikolt MDF ajtós konyha calvados oldal, calvados Mdf ajtó . Tálalószekrény Eleganza.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések