Stukatúr gipsz ár

A minőségi stukatúr gipsz hidraulikus kötőanyagként felhasználható általános építőipari célokra, többek közt elektromos vezetékek, védőcsövek és . A modellgipsznél rövidebb kötésidejű, nagy szilárdságú. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Villanyszerelési anyagok azonnal raktárról a Haluxvill Kft. Felhasználási terület: villanyszerelési, csőszerelési és egyéb építőipari munkák. Elérhetőség: - Nap.


Leírás Beszélgessünk róla! Főkategória: Belsőépítészet. Alkategória: Gipszek, glettek. Stukatur Gipsz vásárlás 2Ft! WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.


ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól! A kiszállítás Pest megyén belül, telefonos egyeztetést követően.


Teljesen mindegy melyiket használod. Viszont ha nagy felületet akarsz glettelni, vegyél arra való glettanyagot. A gipszek túl gyorsan kötnek önmagugban. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


Habarcsok, építési ragasztók, gipsz termékek. Az alábbi termékeket raktárról kínáljuk telephelyünkön. Nagyobb mennyiség esetén projekt árat dolgozunk ki, kérje Kollégáink segítségét. Raklapos mennyiségre vonatkozó ár ! Készleten lévő összes mennyiség rendelése esetén a legjobb ár az érvényes! Az ár tartalmazza a csomagolást is!


A megrendelésen szereplő ár csak a készlet erejéig garantálható! Rendeljen vakolatot, habarcsot, cementet, házhoz szállítás Magyarországon belül bárhova! A stukatur gipsz leggyakoribb felhasználási felülete a különféle elektromos védőcsövek és szerelődobozok gyors rögzítésén túl a vakolathibák javításáig ter.


Lista ár : Hívjon az árakért ! Nettó ár : Hívjon az árakért ! Fedezd fel az áruházainkat. CIROKSEPRŰ NAGY HOSSZÚ NYÉLLEL. Modell gipsz, kg, 10-. Az aktuális akciókról érdeklődjön személyesen!


Rigips 3-6mm, kg, 3. POLIFARBE CORSO HÉZAGOLÓ GLETTGIPSZ 5KG.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések