Kő dekor

Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 7. Nyúl , Széchenyi utca 1. Fő tevékenységi körünk közé tartozik a különböző márvány, gránit és mészkő nyersanyagokból készült síremlékek gyártása, forgalmazása és kivitelezése. Rendkívül időtálló, az időjárás változásainak maximálisan megfelelő, optimális, bármely rendeltetésszerű igény kielégítésére, ami az anyag lehetőségeiben adott és . A Keros Magma kollekció a legmodernebb technológiai eljárással, a valódi kő felületeket tökéletesen imitáló mázréteggel készül. Használjuk akár beltérben, akár kültéren homlokzat burkolásakor, a természetes, de ugyanakkor karakteres megjelenés garantált.

A különböző természetes kő és tégla ill. Márvány-Gránit-Mészkő-Onix-Kerámia. Böngésszen bátran megannyi kiváló termékeink között, és válassza ki az Önnek vagy kedvesének legmegfelelőbb ajándékot! Síremlék készítés, Győr és környékén.


Kődekor Díszburkolat, Bahama K hasított kő S színben- egy különleges technológiával készült márvány és egyéb kőzetek őrleményéből. Szakember nélkül is felrakható. Kültérre-beltérre egyaránt alkalmazható fagyálló. Kő Design - több, mint kő.


A Kő - Dekor Kőfaragó Bt.

Kedvező tulajdonságait és szépségét elismerve, a kő . Ahogy Önnek praktikusabb! A barbieri egy lávakőre van rögzítve. Taxiphyllum barbieri Dél-Kelet-Ázsiából származó szívós növény, mely alacsony igényt támaszt a tartása során.


Könnyedén ránő mindenféle dekorációra. A dekorhoz növesztés első fázisa valamilyen rögzítéssel erősítsük fel a moha-t és az később szép rögzül rajta. A cég rövidített elnevezése. Ellenőrzés egyszerre állami nyilvántartásban.


Egyesített Feketelistában! Ennek megfelelően érdemes kialakítani. A falfülke külső burkolata készülhet kőből , ami spotlámpákkal megvilágítva kiemeli a falburkoló kő kontúrját. A falburkolatát nagyon szépen kiegészítik a kőből. Azonosító: Jelszó: Elfelejtettem jelszavam.


Szállítás és visszavétel. Virágkötészeti kellékek, dekoráció és ajándék webáruház. WC-ÜLŐKE KŐ DEKOR Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


KŐDEKOR -EGER Építőipari, Fuvarozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések