Cserepek

Bramac, Tondach, Terrán, Azzurro, Creaton beton és kerámia tetőcserép árak, folyamatos akciók. Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken és a tetőtartozékokon át a magas minőségű szolgáltatásokig. TONDACH Magyarország Zrt.


CREATON Hungary Kft- az innovatív kerámia tetőcserép gyártó.

Legmodernebb gyártási eljárások csúcsminőséget és egyedülállóan széles termékválasztékot tesznek lehetővé. Haladás és műszaki megoldások a természettel összhangban az aktív környezetvédelemért. Akciós cserepek óriási választékban. Telepi átvétel esetén további akciók. Kérjen egyedi személyre szabott árajánlatot, megéri!


Vélemények, amelyek mellette szólnak: Könnyű, így nem terheli annyira a tetőt, és kevesebb fáradtsággal feltehető. Egy agyagcserép általában könnyebb, mint betonból készült társa, ám a legtöbb esetben kisebb is! Az építkező szempontjából az igazi kérdés: Mennyit nyom m² . Creaton Sík cserepek , szögletes vonalvezetés kerámia cseréppel.

Magyarország tradicionálisan kerámia ország, ahol a szakemberek szívesen használják a téglát és a kerámia tetőcserepeket, sokan akár filozófikus elköteleződéssel. Az évezredes hagyományokkal rendelkező anyagból készült tetők persze nem feltétlenül . Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sík felületű, elegáns fedési képet mutató, általában sötét tónusú változataiban közkedvelt, nagy méretű kerámia tetőcserép, a Domino. Mára megszületett a család új tagja, a kisméretű, de a Dominohoz megtévesztésig hasonlító, egyenes vágású . Vígh András éves belsőépítész, elvált. Külföldi sikerei ellenére elégedetlen a munkájával, környezetével, és legfőképp saját magával.


Nem találja a helyét sehol, társtalan, depressziós. Végül - visszatérő álma miatt is - szakorvoshoz fordul. A pszichológusnő mellett ő maga is keresi a megoldást: mintegy végigjárja addigi . A cserepeket eladták, a nyílászárókat betüzelték. Vigh András éves belsőépítész, elvált.


Végül – visszatérő álma miatt is – szakorvoshoz fordul. Nem minden tervezései irányzathoz, stílushoz passzolnak az évezredes tradícióval rendelkező kerámia tetőcserepek. Legalábbis ez volt a jellemző mindeddig.


A nagy méretű Domino és a hornyolt cserepek családjába tartozó Róna azonban gyorsan a kortárs épületek kedvelt fedőanyagává vált.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések