Brazil szamba show

Természetesen a SHOW végén a közönség bevonása a karneváli szambába! A műsorban autentikus brazil . Gitáron játszik:Steven István Tarjányi Hatetszett kérlek küldjétek tovább. Hálás szeretettel István Arizona Államból. Képzett táncosokkal, fantasztikus jelmezekkel, profi táncelemekkel egy igazán magával ragadó show részese lehet a kedves közönség,akik természetesen nemcsak nézhetik, hanem részt is vehetnek benne.


BRAZIL SZAMBATÁNC SHOW.

Latin tánc szamba show. Brazil tűzshow tűztánc tűzzsonglőr . Időközben belekóstoltam a társastáncba, majd egymásra találtunk a salsával. Capoeira-dobshow dobshow brazil. Bár a salsától azóta picit eltávolodtam, máig oda vagyok a kubai zene hangulatáért, a tánc szépségért és játékosságáért.


Közben, mivel már régóta különös vonzódást éreztem a brazil szamba (különösen a zene!) iránt, így beiratkoztam Daniella . Szereplői: minimum – maximum lány. Karibi brazil tolldíszes karneváli show , három különböző jelmezben, CD-ről szóló zenével, az átöltözés.

Pezsdítse fel rendezvényét, hozza el az igazi brazil hangulatot! Ha elegáns céges rendezvényre, ügyfélpartira, zenei fesztiválra, éttermébe, vagy előkelő partijára szeretné elhozni az igazi brazil hangulatot, válasszanak show műsoraink végtelen tárházából! VIDEÓ - Szép napot kellemes kikapcsolódást mindenkinek. Karneváli brazil szamba és más latin ritmusok.


Fergeteges karneváli hangulat a közönség bevonásával. Elegáns szórakoztatás a SambAmorral. Megrendelhető brazil szamba show és kubai salsa műsor! Közönség bevonásával és tánctanítással igazi karneváli hangulat! KUBAI SZTÁRVENDÉGÜNKTŐL, Osvady Despaigne Gainza-tól tanulhattok néhány új Kubai Salsa figurát a buli elején 20.


SALSA WORKSHOP Osvadyval ☞21. Egész napos szabadprogram. Kisétálhatunk az Atlanti Óceán partjára, egy kis fürdőzésre vagy fakultatív kirándulást is választhatunk PETRÓPOLIS-ba, az egykori császárvárosba. A nap és az utazás búcsúestjeként egy fakultatív fantasztikus szamba show -t ajánlunk, ha lehetőség nyílik rá.


A tipikus brazil táncot híresen . Szamba minden mennyiségben. Koreografálva, vagy egyénileg , és szünet nélkül, ha lehet. Gondoljunk a riói fesztiválra , ott 2-naposak az ünnepek.

A mi csapatunk max perces dózisokban adagolja, ami bőven kielégíti az igényeket. A brazil szamba dinamizmusa, és áradó életenergiája mindenkit magával raga nemtõl és kortól függetlenül. A Fever Dance Team formáció egy show - műsorokat szolgáltató tánccsoport.


A jókedvű természetünknek köszönhetően jókedvet varázsolunk a színpadra és n. Rio de Janeiro Reggeli után hangulatos hajókirándulás során . Eredeti szamba showtánc, forró hangulat. Rendezvényekre, összejövetelekre, bulikba. Vibrasil Samba Show přináší na Vaši akci koncentrovanou krásu, energii a vášeň.


Jsme pražská brazilská skupina exotických dívek v čele s tanečnicí Viviane. S naší show si užijete neuvěřitelný temperament, styl a půvab brazilských, afrických a latinskoamerických rytmů a vychutnáte krásu našich tanečnic v jejich zářivých .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések