Tondach cserép méretek

Wienerberger Magyarország. Húzott kerámia tetőcserepek. Anyagszükséglet alapcserép. Hódfarkú tetőcserép x . Tetőléctávolság: 15-cm.


Tondach Hornyolt ívesvágású téglavörös tetőcserép.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Alkalmazhatóság: alátétszigeteléssel 25°-tól. Legyen Ön az első, és írja meg a véleményét. Hogyan értékeli ezt a . Natúrtermék (1 természet). A kerámia tetőcserepek . A HORNYOLT ÍVESVÁGÁSÚ kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kíválóan alkalmas igényes építészeti megoldáaokhoz.


A legváltozatosabb tetőformák fedhetők vele, de nem alkalmas íves felületek fedésére. Gyors és egyszerű a felrakása, változtatható léctávolsága pedig rugalmas felhasználást tesz lehetővé.

Bramac a Tervezési és alkalmazási útmutatóban bemutatja a különböző tetőcserép modellek átfedését, léctávolságát és cserépszükségletét. A Sajtolt sima gerincek 1fokos találkozásához egy szép és teljes értékű lezáróelem. A lendületes felületkialakítás egyedülállóvá varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről akár tetőfelújításról. A TONDACH kerámia tetőcserepek és a hozzájuk tartozó kiegészítők széles szín- és formaválasztékkal állnak az építkezők és felújítók rendelkezésére.


Rendeltetésszerű tárolás és felhasználás esetén a termékek méretpontosságát , . Kúpcserép a Tondachtól. Miért XXL kerámia tetőcserép ? Nagy méret , rendkívüli gazdaságosság. XXL, Bolero, Rumba , Tangó, djakovói, hódfarkú, hornyolt, szegmensvágású tetőcserepek választéka.


Az RLS Store Kereskedelmi Kft. Fontos feladatnak tartjuk hogy a építkezők számára egyénileg, a legkedvezőbb tulajdonságokkal rendelkező építőanyagokat tudjuk kínálni. Szolgáltatásainkat munkájukat megkönnyíteni, segíteni szeretnénk. Cserepek az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Minimális tetőhajlásszög (°). TONDACH TUNING FOL N páraáteresztő alátétfólia szabadon fektetve. Kategória Bramac, Bramac cserepek , Tetőcserepek, Beton cserepek. Felület: sima, felületkezelt.


Szín: téglavörös, ébenfekete.

Nagyformátumú sajtolt tetőcserepek: TWIST. A harmóniát sugárzó TWIST-tel fedett épület vonzza a tekintetet. RAPIDO“ - A rugalmas, nagyformátumú kettős bordájú tetőcserép.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések