Simito vakolat

A vakolat végleges felületi képét a simító habarcs adja adja meg, ezért felhordása szakértelmet és gyakorlatot kíván, hogy munkánk eredményét hosszú időn keresztül örömet okozzon. A jól kivitelezett simító vakolatot száradás után festhetjük, további felületképzés nélkül ( glettelés, csiszolás). Külső, belső kézi vakolat , mész-cement dörzsölt felületű alapvakolatok simítására.


Különösen finom, festhető felületet biztosít. Lassan következik a látványosabb fejlődés a meszelés után, amikor majd kezd emberibb formát önteni a műhely.

Alapvakolatok,habarcsok Sima esetleg festhető felületet szeretnél? Akkor nekem a KPS simítóvakolat kell! Ez egy kész simítóvakolat, melyhez csak vizet kell adni. Régen az építkezés során a helyszínen keverték meg a felület simításához szükséges vakolatot , ügyelve a pontos adagolásra. Elôkevert, kész szárazhabarcs belsô és külsô kézi feldolgozásra.


Cement, homok, adalékszerek. Kiváló tapadású, víztaszító, könnyen feldolgozható. Mész-cement kézi vagy gépi vakolatok dörzsölt felületképzését követô bevonására a belsô- .

Hétfő - Szombat: 7:- 20:30. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként aktuális akcióinkról, kedvezményeinkről. Elektromos kéziszerszámok barkácsolóknak. EURO árfolyam Euro = 3Ft. Glett, gipsz, csemperagasztó, portemék.


Hőszigetelő és egyéb ragasztóhabarcs. Speciális csemperagasztó. Aljzatkiegyenlítő és javítóanyag.


Beton- és cementfélék, ytong . SPACHTELMASSEN Simító vakolat kül- és beltéri használatra Kg. Gyárilag előkevert, felhasználásra kész, vízzel keverhető, páraáteresztő kültéri és beltéri simítóhabarcs. Bel- és kültérben cement, mész-cement alapvakolatok felületi egalizálására, simítására. Jó alapfelületet képez festékek, vakolatok felhordására.


Kül- és beltéri használatra. Nem minden terméket tartunk raktáron ezért . A Simultan kvarchomokos simítóvakolat új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok külsô és belsô falazatainak páraáteresztô, simító vakolata.

Kézi vagy gépi alapvakolatokra, ill. Az ilyen módon elkészített felület festhetô, tapétázható, vékonyvakolattal . A felület legyen sík, homogén, sérülésmentes. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, vagy nem rendelkezik megfelelő vízszigeteléssel, a vakolat nem alkalmazható. Aktuális Simito vakolat ajánlatok az ÁrGép-en. Kézivakolat, mész-cement dörzsölt felületű alapvakolatok simítására, kül- és beltéri felhasználásra.


Hasonlítsa össze az árakat! BAUMIT, Baumit Simító vakolat kg, termék és ár információ Vakolatok kategóriában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések