Semmelrock citytop ár

Megnevezés, leírás, Egység, Ár , Ajánlat kérés. Milyen burkolatot épít? Ezt a burkolatot képzelte el udvarában? Hasonlítsa össze az árakat!


A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas.

Felhasználási területek. Okosan és kreatívan oldja meg a téralkotási feladatokat. A kisebb és nagyobb méretű cölöpöket használva az Ön kezében van a döntés: választhat szokatlan, kreatív megoldásokat.


Az akciós ár csak minimum sor (m2) rendelése esetén érvényes! A tényleges eladási árakról tájékozódjon az ország egész területén megtalálható márkakereskedőinknél. Népszerű színekben elérhető, ár -érték arányban verhetetlen megoldás.


Miért költene többet a kelleténél? Kapható az alábbi színekben: karamell, középbarna, barna- mix, .

Nem rendelhető Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért! Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. A Superbrands és Magyarbrands díjas HUFBAU Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedője.


Jöjjön el hozzánk és segítünk Önnek! Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon. Szállítási kedvezmény, akció. Veresegyház és környéke.


Legfontosabb jellemzõk kvarchomokkal kevert felület, diszkrét színek a . Szín, ezüst- antrcit, holdfény, lazac-barna, terra-antracit. Citytop Vörös-barna akció. Legkedveltebb színe, a karamell most akciós áron vásárolható meg telephelyünkön! Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna, Boróka u. Név, Leier Solido térkő.


A honlapon közzétett árak , termékfotók és kedvezmények tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, az elírás és az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések