Feszített álmennyezet

A feszített álmennyezet és falburkolati rendszer egy innovatív építőipari technológia, amely széles választékban elérhető mintázatával és térbeli szerkezettel olyan egyedülálló eszközt nyújt az építészek, dekoratőrök, belsőépítészek, építési vállalkozók számára, amelyre semmilyen más belsőépítészeti technológia nem . A Barrisol egy egyedülálló rugalmas fólia álmennyezeti rendszer, mely két alapvető összetevőből áll. Egy keret, amire egy rendkívül rugalmas és könnyű fóliát feszítenek. Nem túl régen olvastam egy érdekes dologról, mégpedig a feszített fóliás rendszerről. Hajtás után a konklúzió.


Hogyan csinál hogy ne kövess el alapvető hibát.

Mennyezeti barrisol feszített fólia árak a marányában. Cégünk műanyag fóliaplafon, azaz feszített mennyezet forgalmazásával, értékesítésével, felhelyezésével foglalkozik. A feszített mennyezet ideális megoldás bármilyen helyiségbe, akár egy fürdőszobáról, akár egy csarnokról van szó. Egyszerűen és könnyen felszerelhető, igényes felületet jelent hihetetlenül széles szín- és . Legyen akár egy letisztult felületű mennyezet a nappaliban, egy csillagos ég egy luxus szállodába, egy nyomtatott felület egy bemutatóteremben, egy világító fal egy étteremben. Home and office design.


Feszített fólia, barisol. Design, beltéri felület burkolatok, világítástechnika.

Nagy felületek olcsón, bár a kivitelezés sokszor hagy kivetnivaló maga után. A fényes feszített fólia ezzel szemben más, felületi minőségében, és hangulatában mindenképpen. A feszített fóliás falburkolat vagy mennyezet tökéletesen sík, felülete elegáns, különleges, lakkozott, tágítja a teret, emeli a belmagasságot, színezett . Magyarország területén ez idő alatt. A Barrisol feszített mennyezet rendszer egy egyszerű ötleten alapszik: a Barrisol fóliát egy falra szerelt sín rögzíti.


A fólia a gyártástechnológiának eredményeképpen egy garantáltan ólommentes ko-polimer anyag. A rendszer két alapvető összetevőből áll: egy keret, amire egy rendkívül rugalmas és könnyű fóliát feszítenek. Felhasználási területe végtelen, szerves egységet . Több mint éves technológia.


A nem kell festeni, glettelni. Amit eddig csak álmodott most megvalósítható. Otthonunk hangulatát számos módon tudjuk kialakítani. A ház elrendezésének megtervezésétől az anyagok és színek kiválasztásáig mindre lehetőségünk van. Az álmennyezeti rendszerek használata számos okra vezethető vissza.


Lehet csökkenteni a nagy belmagasságokat (kisebb teret kell kifűteni), . A termék egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a munkafolyamat során minimális a hulladék. Kiváltható a többszöri glettelés, csiszolás és .

LakberendezésLakberendezési ötletek, dekoráció és stílusok. Kalanderezett PVC fóliákból gyorsan és olcsón lehet feszített álmennyezetet ki- húzni vakolás és festés nélkül. A fóliát PVC profillal rögzítik a falakhoz. Az építészek még kevéssé ismerik ezt a megoldást, pedig sok előnye van: elfedi a ki nem dolgozott mennyezetet, nem igényel karbantartást, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések