Drótkerítés miskolc

Hétfőtől-péntekig: 8-ig. Gyártó telephely: csak előre eggyeztetett időpontban: Kazincbarcika,. Magas színvonalú termékek, melyek a maguk eleganciájával, egyszerű építésükkel a kerítésrendszerek csúcsát képviselik. Alkalmasak családi házak, cégek, ipari parkok, gyártási csarnokok,.


Szinte minden kerítés típust forgalmazunk, ami kerítés drótból előállítható, a különböző ponthegesztett hálóktól a drótfonat . A miskolci Simer-Bt.

Termékeinket gyártói áron adjuk. Ezen kívül kereskedelmi képviseleteink megtalálhatóak Budapesten és Veszprémben is. Ahogy Önnek praktikusabb!


Továbbá gyártunk különböző méretű, huzalvastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi hálókat, vadhálókat, tüskés huzalt, tüskésdrótot, szögesdrótot, vezérdrótokat, kerítés hálókat és feszítőhuzalokat, feszítő huzalokat, kerítésdrótokat, tüskés drótot, vadkerítéseket, a kerítés építés minden kellékét pl. Cégünk a Sajó-Bérgép Bt. Miskolc melletti, Sajószentpéteri központtal. Kerítés , kerítéselem hirdetések 0. Jelenleg hirdetés van a rendszerben.


Olcsó eladó új és használt miskolc drótkerítés.

Akciós drótkerítések , kerítés akár házhozszállítással is! Horganyzott és műanyag bevonatos drótkerítés árak, díjmentes országos házhozszállítás. Drótfonat és drótkerítés árak és árlista.


Egyedi magasságú és hosszúságú drótfonatok. Fém kerítés két szárnyú kapu Flora Koromfekete. Nádszövet kerítés mellé új eladó, 1. Köszöntjük miskolci kerítés gyártó vállalkozásunk weboldalán.


Elsősorban saját gyártmányú rozsdamentes acélhuzalból készített fonott, és ponthegesztett kerítések (vadháló) gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk, de a kereskedelem szintjén a kovácsoltvas kerítések is nagy választékban találhatók nálunk. Vállaljuk egész Magyarország területén, és a szomszédos országokban is kerítések építését, komplett kivitelezését A-Z ig. A kerítésépítő brigádjaink mindent elvégeznek. Referenciáink közül érdemes megemlíteni a gödöllői TEVA gyáregysége körül általunk épített kerítést, de bizton . Megpróbálunk tájékoztatási jelleggel, kerítés építési árakat megmutatni ,méterre lebontva.


Az árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlatnak ! Az utcafronti kerítésnél az átlagos. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Mennyi a drótfonat ára használtan?


Cégünk rozsdamentes, horganyzott kerítés drótokat, huzalokat és ezekből készült saját gyártású. Ha Mobil kerítések, kordonok kölcsönzése, akkor Profirent!

Kovácsoltvas kapu, korlát és elemek forgalmazása - Kovácsoltvas Elemek Üzletháza.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések