Porotherm dryfix ár

Porotherm téglák, falazóelemek, áthidalók széles választékban. Kiszállítás:az ár tartalmazza a szállítási költséget BUDAPEST EGÉSZ TERÜLETÉN és Pilisvörösvár km-es körzetében teli autónyi mennyiség . Teljes méretű kép megtekintése. Méretek: 44x25x2cm.


Termék kiegészítő adatok: Tájékoztató adatok.

Az árak raklap fölött, a címre leszállítva értendőek. Az útdíjat, daruzási díjat és az anyagszükséglet szerinti kötőanyagot tartalmazzák. Egyedi árért kérje ajánlatunkat! Hogyan spórolhatok a legtöbbet? Mennyit rendeljek belőle?


Azonnali válaszok szakértőktől. A kiképzett kivitelezők első megrendelése, azaz az első ház építése során a Wienerberger munkatársai a falazás kezdetét.

Szabolcs- Szatmár-Bereg, Rétközberencs. Hőszigetelő falazóhabarcs. Azon túl, hogy a bedolgozás gyorsabbá válik, nincs szükség a célszerszámok hosszadalmas tisztogatására sem, a kifújópisztoly egy egyszerű mozdulattal . Kérje egyedi ajánlatunkat!


Külső teherhordó falazatnak az alábbi termékeinket ajánljuk. Felhasználásával milliméterpontos és kitűnő minőségű, jobb épületfizikai tulajdonságokkal rendelkező, esztétikus falazat építhető, mindössze mm-es habarcsfugával vagy Dryfix extra ragasztóhabbal. A Porfix falazóelemek kaphatóak nútféderes (NF) és sima kivitelben, a két kivitel ára megegyezik. A kiszolgálás különlegessége, hogy a speciális habarcs vagy ragasztóhab a téglához automatikusan jár, a kötőanyag árát a tégla ára tartalmazza.


Magyarországon az építkezések nagy részénél égetett kerámia terméket választanak a megrendelők. Mindössze - kg PROFI falazóhabarcsot igényel négyzetméterenként amit a tégla ára tartalmaz. A falazás sebessége a . Eredeti ár : 8Ft Kedvezmény: 1Ft Kedvezményes ár : 7Ft . Ha Ön nagyobb tételben vásárol téglát, akkor kedvezményes raklapos árat biztosítunk. Profi kötőanyagok, kiegészítő termékek.


Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!

Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Ingyenes házhozszállítás.


INGYENES kiszállítás az ország területére raklap vásárlása esetén! FA-t tartalmazzák és darabra értendőek! Tégla, tetőcserép és építőanyag akciók, akciós árak a TOMM Kft-nél - Budapest. POROTHERM tégla árak - AKCIÓ - Visszavonásig.


A tégla árak a solymári. A DRYFIX extra ragasztóhab -5°C fokig alkalmazható = télen is lehet dolgozni vele, az építési idő kitolódik. Gyorsabb kivitelezés, tisztább építési helyszín.


Szakképzett kivitelezők, helyszíni szaktanácsadás. Ha tetszett, kérjük oszd meg te is! Partnereink építhetnek termékeink jó minőségére és szolgáltatásaink megbízhatóságára.


Az építkezőknek ott- honuk felépítéséhez szükséges. A Wienerberger márkanév összesen hat .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések