Ponyva m2 ár

Hasonlítsa össze az árakat! Bács-Kiskun, Kecskemét. PVC szalag, PVC tábla, terasz téliesítés, termófüggöny, térelválasztó, víztiszta PVC, átlátszó. Ponyvamester Kft - ponyva árlista.


AKA Digital Media akadigitalmedia.

Speciális szövési technológiájának köszönhetően sátorponyva anyagaink nagy szakító szilárdságúak, ellenállnak a sérüléseknek. Rengeteg színvariációból választhat. Nálunk biztosan megtalálja a cégarculatának, elképzelésének megfelelő színt. Konfekcionálás nélkül és felépítmény szerelés nélkül.


Ponyvákat konfekcionálás nélkül már 1. Készletinfó: Rendelhető, nap. Ezen ponyvaanyag típust elsősorban függönyponyvák készítésre alkalmazzuk. Ez a pavilon ideális a bulikon, kempingezésnél vagy kerti partykon a saját.

A ponyva színtartása esztétikai kérdés. A tartó szerkezet is meghatározó a ponyva tömegének megtartásához és figyelembe kell venni a szállíthatóságot is. Az Austronet 4sűrűszövésű takaróponyva extrém strapabíró HDPE-szálból készül.


Ezen kiváló tulajdonságai lehetővé teszik ponyvaként történő alkalmazást. Kunkorodás mentes ponyva : Tulajdonságai megegyeznek a frontlit ponyvával de ezt az anyagot nem szükséges szegni. Belógatott dekorációnál és roll-up banner állvány grafikánál ideális mert a vágott anyag széle nem kunkorodik, egyenes marad. Reklámponyva nyomtatás árak. Alapanyag: Öntött ponyva.


Sokoldalúan felhasználható ponyva. Ideális ideiglenes felhasználásra épületekhez, gazdaságokhoz, vagy a ház és udvar körül. Mezőgazdasági takaróponyva , medence takarók, folyadéktároló, hígtrágya-tároló. Akciónk visszavonásig , illetve a készlet erejéig érvényes ! A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák ! Bosszúságot okoz a beázás ? Használjon PVC anyagot takarásra, fedésre ! PVC ponyva anyagok nagy választékával várjuk üzletünkben !

Kínálatunkba kapható felső. Kültéri helyiségek, teraszok árnyékolására , illetve téliesítésére használt PVC molinó, ponyva anyag. Az alapanyag kül- és beltéren egyaránt kiválóan használható nagy ellenálló képességű, időjárás álló anyag. A nyomtatásra használt anyag alapszíne fehér, de több különböző alapszínben is kapható.


Az elkészített termék . Polietilén takaróponyva. A könnyű napvitorla anyagoknál elérhetőek 2-év időtartamig használható termékek ( arnyekolok.eu) megfizethető áron , de egyedi gyártásban, drágább napvitorla .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések