Légbeejtő

Enyhén ívelt, átlátszó polikarbonát lamella. A TPI 145-VFG oldalfali légbeejtő kialakításának köszönhetően megosztja a levegő irányát. Oldalra szerelt vezérlőkar.


Légáram az ablakon Pa depressziónál tip. Az ablakszárny központilag működtethető. A légbeejtő anyaga öntött kemény poliuretán.

A peremes szilárd kivitel könnyű beépíthetőséget biztosít. A billenő ablakszárny és a forgáspont helyzete megosztott légbeáramlást tesz lehetővé. Ennél nagyobb nyitásnál az ablakszárny alsó sikja mentén a padozat irányába is . Méretek___________________2.


Másrészt a légbeejtő helyét szabadabban megválaszthato mint az ablakét. Fancom szellőztetési koncepciója szerint. Nálunk az ablakból van kiszedve a szigetelés, és amikor beindul a kazán, huzat lesz az ablak és a kazán között.


Sajnos úgy van berendezve a szoba, hogy pont a huzatban ülünk, elég kellemetlen.

De ha légbeejtő lenne, azt . Légcsatornák, álmennyezet ill. Az RW-elektromos csörlők a légbeejtő ablak, alagút zsalu mozgató rendszerek alacsony karbantartás igényű, kompakt hajtóművei a növényházi termesztés és az állattartás területén. Az összes RW-csörlő önfékező csigakerekes hajtással rendelkezik.


Ez az áttétel biztosítja a hajtott tengely leállását a motor megállása . A baromfi telepek modern szellőzőrendszerének elengedhetetlen eleme a légbeejtő. Ez ösztönözte Tavsan-t hogy kutatásokat és tanulmányokat folytasson ezen a területen. TOROS légbeejtő , mely tervezését hosszú tesztelés és kutatás előzte meg, a leghatékonyabb légáramlást . Aerodinamikusan formált és alacsony energiafelhasználás mellett nagy légteljesítményt tesz lehetővé. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


AZ EMM légbevezetők a higroszabályozású szellőzési rendszer elengedhetetlen részei. Kétféle légáramlással szerelhetők, standard színben elérhetők. Az egyszerű és strapabíró kialakításukkal már sok ország piacán bizonyítottak. Akusztikus külső esővédővel . VFG Fali légbeejtő : Jól alkalmazható sertéstelepeken.


Hátoldalon peremes kivitel, alsó ponton billenő sík ablakszárny, közvetlenül lefelé is enged légbeáramlást. Széles választék, alapanyaga keményített héjas poliuretán hab, egyes típusok átlátszó terelőlapos .

A falnyílásra szerelhető EHT higro(pára)érzékelős, és EFT fix léghozamú légbevezetők a nyílászáróra szerelhető típusok ideális fali megfelelője. SZELLŐZŐ BEÉPÍTÉSE UTÓLAG, SZELLŐZŐ SZERELÉSE UTÓLAG AZ ÖN OTTHONÁBAN! Alapanyaga kivló minőségű poliuretán.


Légbeejtő kürtő túlnyomásos szellőztetéshez. Optimális szellőzési paraméterekkel rendelkezik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések