Korróziógátló festék

Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag értékelés szerint, Rendezés újdonságok szerint, Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig, Rendezés ár szerint: drágától az olcsóig. LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK. Hígithatóság: Hígítást nem igényel. ROkorrózióvédelem - Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Katepox kátránymentes korróziógátló bevonóanyag.


Műszaki adatok: Epoxi- poliamid kötőanyagú, kétkomponenses bevonóanyag.

Alapozófesték, tapasz és gitt. Színesfém és műanyag alapozó. Speciális alapozó, tűzvédő festék. Rozsdamaró és rozsdaátalakító. Tapasz és gitt, fára-fémre.


Trinát korrótiógátló alapozó év korrózióvédelem (rozsda) a fémnek. Oxidmentesített, zsírtalanított acél felületek korrózióvédő alapozó festésére használható. Felépítés: Kétkomponenses korróziógátló és töltőalapozó festék.


Az „A” komponens epoxigyanta alapú, környezetbarát korróziógátló pigmenteket, töltőanyagokat tartalmazó termék, a „B” komponens poliamid bázisú készítmény.

Választék: EPOKORR KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ szürke „ A” 200. Alkalmazás: A festés megkezdése előtt a felületet rozsdátlanítani, zsírtalanítani és portalanítani kell. A festék felületén keletkezett esetleges bőrréteget el kell távolítani, majd gondosan fel kell keverni. A legtöbb alkalmazás esetén egy . Az Alkyton festék korróziógátló , alkid-uretán alapú fedő-és alapozó bevonat egyben.


Fokozott rugalmassággal rendelkezik, ellenáll az ütéseknek, hajlításoknak és az időjárás változásainak. Az Alkyton tökéletes védelmet biztosít az ön tetőszerkezetének, ereszének, kerítésének ugyanúgy, mint a nagy felületű. Kétféle hígíthatósága a lapján az iparosok és a lakosság igényeit is maximálisan kielégíti.


Az UREKOR-S KORRÓZIÓGÁTLÓ ALAPOZÓ korrózióvédő alapozó pigmentek és töltőanyagok szuszpenziója ftalátgyanta oldatában, nemesítő és segédanyagok hozzáadásával. Gyorsan száradó, matt, rugalmas, az alapfelülethez kiválóan tapadó, rendeltetésének megfelelő keménységű bevonatot ad. Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől.


Festékbolt kereső, festékek , falfestékek és festőszerszám adatlapok. Felhasználás előtt egybefüggően távolítsuk el a festék felületéről az esetleges bőrréteget és az anyagot alaposan keverjük fel. A fémfelületeken megfelelő átvonó festék alkalmazásával tartós védelmet biztosít. Könnyen felhordható, gyorsan száradó. Száradás után a felületi egyenetlenségeket TRINÁT mestertapasszal simíthatjuk el.


Csiszolás és portalanítás után TRINÁT mester-, vagy univerzális alapozóval vonjuk át. Fedőfestésre a TRINÁT termékcsalád valamennyi . Alkid alapanyagú különleges festék korróziógátló pigmentációval, könnyűfém és galvanizált felületek kezelésére.

Aktív pigmentet tartalmaz, amely közömbösíti a levegő savas gáztartalmát, ezáltal védi a felületet a korróziótól. Védőbevonatként alkalmazható galvanizált és könnyűfém felületeknél, . Speciális kétkomponensű, a javító réteg vagy bevonat tapadását elősegítő, korróziógátló alapozó. Alkalmas mindenféle fém felületek (alumínium, galvanizált acél, rozsdamentes acél, közönséges fémek) kezelésére.


Mindenféle festékkel átfesthető. Celli korróziógátló alapozó. Korróziógátló festékek. Kiszerelés: liter. BauColor uretánalkid bázisú korróziógátló alapozó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések