Horváth tüzép vásárosnamény

Cégünk munkatársai immár csaknem éve azon dolgoznak, hogy Ön élete egyik legnagyobb beruházását - álmai otthonát - minél könnyebben, gazdaságosabban, korszerűbben valósíthassa meg. Szaktanácsadóink leveszik a válláról az anyagbeszerzés terhét. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll.


Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Vásárosnamény címe, telefonszáma és szolgáltatásai. HORVÁTH TÜZÉP Építőipari és Kereskedelmi Kft. A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé. A cég rövidített elnevezése.


Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Vevők kiszolgálása Vevői-gyártói kapcsolattartás Termékek megrendelése Árajánlatok készítése Műszaki vagy kereskedelmi ismeret Jó kommunikációs képesség A szegmensre jellemző átlag feletti jövedelem Kellemes munkakörülmények Állandó képzési . Partnerüzletek: Az alább felsorolt partnerüzletek csak és kizárólag készpénzes befizető helyek, tehát az ott dolgozó eladók semmilyen információval nem tudnak szolgálni a termékeinkről! Debrecen Kőrösi Csoma Sándor u. Várpalota, Dankó Pista u. Magyarországon már sok évtizedes hagyomány, hogy az építőanyagokat a hozzánk legközelebbi kereskedőtől vásároljuk meg.


Kit ne vitt volna gyerekkorában az édesapja a szomszédos Tűzép telepre, vagy hasonló kereskedőhöz. Az országban a legtöbb kereskedőnél megtalálható ma már cégünk teljes termékportfóliója . Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. KISVÁRDA KRÚCSAY MÁRTON U. VÁSÁROSNAMÉNY ILKI ÚT 1. Dombóvár, Gyenis Antal u. JobInfo HU - napja - állás mentése - egyebek. RAKTÁRBÁZIS-TRANZIT KFT Nyírbátor, 0. SZABÓ GUSZTÁV Mátészalka, ESZ-55.


TBG BETON KFT Kisvárda, Pemat 0. Polonkai Zoltán, Losonczi Sándor e. Tiszavasvári, Kárpát u. OwerComp papír-irószer és számítástechnikai szaküzlet (246) (tipp). Szabolcs-Szatmár-Bereg megye. NamenyNet rádiós Internet szolgáltatás (377) (tipp). Konyha Miki weboldala (347).


Kivitelező: Horváth Tüzép Építőipari- és Kereskedelmi Kft. Engedélyes tervező: HOSTI és HOSTI Építőipari és Ker. Kiviteli tervező: Kel-Ép-Terv Tervező és Szolgáltató Kft. Nyíregyháza, Herman Ottó u.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések