Hegesztett vadháló

AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK. Ponthegesztett tekercses vadháló.


Készült : mm horganyzott huzalból. Kiszerelés: méteres tekercsekben.

Felhasználás: mezőgazdasági területekre, erdőkre, ipari célokra és csaladi házaknál egyaránt alkalmas . PVC bevonatú drótfonatok. Vadhálók féle kivitelben. Tábláskerítés horganyzott. Merev táblás kerítések. Mobilkerítés tartozékaival.


Horganyzott, Műanyagos. Kerítés gyártása és forgalmazása ponthegesztett hálóból és drótfonatból nagy kapacitással szinte minden méretben, termelői áron.

Kerítésoszlop több ezer db folyamatosan eladó ! Ugyanitt kerítés egyéb bazár hirdetés. KÓTAJI DRÓTFONAT, VADHÁLÓ és BETONOSZLOP CENTRUMBA ahol személyesen akár . Drótfonatott a gyártótól! Egyszerű kihúzni,nem akadnak a végek.


Hegeszett kerítés kapható,1m-től 2m-ig. Kiszállítás megoldható saját gépjárművel ill. Ebben a tipusban van még hegesztett vadháló ,és egy gyenge hobby háló.


STtípusú ponthegesztett táblás vadháló. Erdőgazdasági szakemberekkel közösen kifejlesztett egyedülálló termék. Széles típusválasztékban gyártott kerítéseink!


Nagy méretválaszték, és raktárkészlet! A vadháló az egyik legtöbbet használt szövetek közzé tartozik. Sajátos felépítése miatt (a szemeknagysága nagyobbodik felfelé) főleg a vadállatok, nagyobb és kisebb állatok védelmezésére egyaránt szolgál.


Könnyen raktározható és könnyen felszerelhető. Tökéletesen kopírozza a terep egyenletességeit, ezért is ideális .

Továbbá gyártunk különböző méretű, huzalvastagságú horganyzott és műanyagos drótfonatokat, vadvédelmi hálókat, vadhálókat, tüskés huzalt, tüskésdrótot, szögesdrótot, kerítés hálókat és feszítőhuzalokat, a kerítés építés minden kellékét pl. A ponthegesztett hálónak van tartása, nem nyeklik-nyaklik, így vezérdrót sem kell hozzá. Masszívabb maga a kerítés is, és tartósabb is. Ennek megfelelően az ára is lényegesen több (akár többszöröse is) mint a sima kerítéshálónak, . A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre és a lerakodásban is segítünk.


Betonoszlopok, Tüskésdrót kerítésoszlopok , szől.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések