Hangszigetelés fórum

Ha a TV-t is hallani akkor sajnos a teljesen normális, életvitelszerű zajok is átjönnek, tehát a fal szakszerű hangszigetelése nélkül ez a probléma nem fog megoldódni. Ha gondolkodnak hangszigetelésben akkor a legegyszerűbb ha telefonon adok felvilágosítást. Hangszigetelés házilag?


További találatok a(z) forum. Szeretnék érdeklődni, hogy valaki a panel lakásában próbált-e már hangszigetelést csinálni ? Ha igen, mivel , milyen anyaggal ?

A tojástartó egy kényszermegoldás volt a beat zene hőskorában az akusztika javítására. Mindazzal együtt, hogy a formai kialakítása miatt a tojástartó tényleg jó, megtöri a hangokat. A panelban, ahol a hézagokban terjedt nagyon a hang pont úgy próbálták a 80-as évekre ezt megoldani, hogy sovány betonnal töltötték ki a hézagokat. Az, amikor kiszáradt megrepedezett. A szoba falát szigetelni szeretnénk, milyen.


De visszatérve a hangszigetelésre : ha rosszul készítették el, utólag renbehozni szinte lehetetlen, főleg a födémeknél. Csak bontással, nagy költséggel lehet megoldani. A kérdés az, hogy mivel itt rengeteg műszaki elme forgolódik, van valakinek ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata?


Mivel a probléma nem súlyos, valószínűleg elegendő lenne egyszerű hangszigetelő tapétát föltenni, de azzal kapcsolatban sincs tapasztalatom, hogy melyik a legjobb, legegyszerűbben kezelhető, stb.

Bár az utólagos hangszigetelés a hang természete miatt nagyobb kihívás, mint a hőszigetelés, erre is van megoldás. De melyik a leghatékonyabb módszer? Jó-e valamire a tojástálca, és mire megyünk a lépésálló hungarocellel? A nyolcvan négyzetméteres, második emeleti, záró szinti irodában nem csak a hő , hanem a jó hangszigetelés is fontos volt. Isotex panelek, de ha újra kezdeném, áldoznék a teljesen . Ti milyen hangszigetelési megoldásokat ajánlotok PC-hez?


Sharkoon Tauron házam van és ebben szeretném csökkenteni a ventik által kellett zajt. Utólagos hangszigetelés ? Amikor valaki új lakásba költözik, nem az az elsődleges célja, hogy az összes szomszéd minden lépéséről, netán minden életfunkciójáról tudjon. Pedig sok esetben ez történik. Az új építésű ingatlanokban, a nem jól méretezett, nem megfelelően kiválasztott anyagú falazatok, a hangszigetelő.


Aztán azon is gondolkodtam, hogy nem tégából, hanem zárszelvényből és lambériából alakítom ki ugyanezt. Szerintetek melyik a jobb megoldás, melyik szigeteli jobban a hangokat Ill. Aztért ne az autópálya hangszigetelő falakra gondoljunk, azoknak amúgy is . Finnországban több évtizede alkalmazott, széles körben elterjedt hő- és hangszigetelésre , dekorációra egyaránt alkalmas panel forgalmazását kezdte meg a Key Properties Kft. Halltex magyarországi képviselete.


Magyarul hosszab az 5-s válto mint a4-es? Tehát a tényleges hossza. Ha bármilyen kérdésetek van a lada forumon nyugodtan irjatok, ha tudok válaszolok Sanya .

No igen, kizárni teljesen nem lehet a külvilágot. Nekem körbe mindenhol jönnek a hangok (nem a fejemben), ha már halkabb lesz, kevésbé fog zavarni. Viszont a belső térben nem szeretnék semmilyen plusz hő vagy hangszigetelő bevonatot felvinni, mert szeretem a fa falfelületek látványát, meg a térből . A hatvanas években bevett gyakorlat volt, hogy kéthéjú falakat építettek, azaz dupla sor téglát alkalmaztak, amelyek között így légrés is volt, ami megfelelő hangszigetelést tett lehetővé.


Ha a lakásfelújítások vagy házátalakítások során megbontják ezeket a falszerkezeteket, természetesen a hangszigetelés. Végignéztem már szerintem mindent, hangszigetelő anyagok után kutatva, de próbaterem hangszigetelésről nem találtam eddig megfelelő irodalmat. Csak a lépéshanggal meg a külső zajok kizárásával foglalkoznak. Illetve vannak méregdrága anyagok magyar gyártóktól.


Az világos hogy amennyivel . Passzív 3D házimozi vetítés térben vetítő szűrő állvány spektrumszűrő Synology Dune HD Popcorn Hour Mede8er NAS médialejátszó fullHD.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések