Guruló házak

Szép és célszerű egyedi lakókocsik, guruló házak és egyéb mobil lakóépületek. Autonóm energia és vízellátás. Te is szeretnéd a hétvégi házadat magaddal vinni a nyaralásra? Mit szólnál hozzá, ha bárhol felállíthatná de mégis a megszokott kényelem várna? Szerinted is szeretni való ez a kerekeken guruló nyaraló?


Ez a kis guruló nyaraló egyeseknek egy igazi álom!

A végleten utak, szabadság, állandó mozgás. Szép és praktikus egyedi lakókocsik és guruló házak egész éves használatra. Szabadság és alacsony költségek. Tudták, hogy aminek kerekei vannak, annak nem szükséges építkezési engedély , ezért interneten keresztül.


Mobilházak akciós árakon, az elérhető legkedvezőbb feltételekkel! Feltöltötte: XARAIX M6-oson ház közlekedett. Epu in the orchard by Tumbleweed Tiny House Company.


Egy korábbi cikk – Ön tudna élni egy lakókocsiban? Nos nem a vitát szeretném újra elővenni, .

Alexis Stephens és Christian Parsons hihetetlen házat építettek maguknak. Lehet , hogy nem a legnagyobb, de egészen különleges. Kevesebb, mint húszezer dollárból vásároltak egy teherautót, egy utánfutót, és felépítettek egy négykeréken guruló csöppnyi faházat, amiben minden van, amire szükségük . Limuzinalvázra épített lakóházat egy csíkszeredai házaspár.


A két statikus guruló otthona külföldön közismert megoldás, itthon azonban újdonságnak számít. Szakács Botondot a rendhagyó építményről kérdeztük. Egyszerű halandók nem szoktak házat tervezni maguknak, főleg nem olyant, amelyik gurul. A guruló házak esetében a munkahely változtatás is . A boldog miniház-tulajdonos könnyen gurul át egyik államból a másikba, akár munkahelyváltás miatt is. A legtöbb miniház olyan négyzetméter körüli, de ezen a négyzetméteren . Természetközeliség, alkalmazkodás,.


A miniház másik lényege a nevében van: mini. Az elhasználódott, korszerűtlen vagonok felújítása során kiemelt szempont lett a vagonok hőszigetelése. Ez egyrészt a használók komfortérzete miatt, másrészt. Hazai kemping tulajdonosoknak jó szívvel ajánljuk egy hasonló konstrukció megvalósítását. Elég egy átlagos autó a guruló ház elvontatásához.


Olyan, mint egy dióhéj, csak kicsit nagyobb, amerikai egyetemisták építették. A kontraszt akkor érvényesül igazán, ha figyelembe vesszük, hogy egy amerikai átlaglakás 2négyzetméteren terül el. Tudna élni egy mindössze négyzetméteres házban,.

Jó lenne, ha néha összepakolás nélkül, minden megszokott otthoni konfort hiánya nélkül át tudnánk helyezni magunkat egy másik városba, vagy éppen egy erdő közepére. Gondolom ez volt az ötlet akkor is, . A csíkszeredai fiatal mérnökházaspár saját kezével építette fel azt házat , amelyet megálmodott. De másképp, ahogy azt megszoktuk.


Andrea Legge, Deborah Lewis és Murray Legge a művészet és az építészet mesterei a Legge Lewis Legge cégnél. Egy nem mindennapi lehetőséggel rukkoltak elő: különböző alakú kortárs kertek. A Fractes Garden elnevezést kapta kitalációjuk.


A projekttel modern kertek alakíthatóak ki.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések