Görgeteg kövek

Hófehér thassos görgeteg. A thassos görgeteg hófehér, csillogó felületű márvány, amely a görögországi Thassos szigetén díszít. Kívánságlistára Összehasonlítás . A görgeteg kő természetes kőből, koptatással előállított díszkő. A koptatás, mint munkafolyamat, igen rövid idő alatt éri el azt a hatást, amihez a szélnek és a víznek évmilliókra van szüksége.


Böngéssze kedvére kínálatunkat, hiszen harmonikus színek tucatját találhatja meg nálunk, és méret illetve forma tekintetében is megszámlálhatatlan verziót kínálunk.

A minőségi kerttervezés nélkülözhetetlen elemei a különböző görgetegek , zúzalékok és sziklák. Legyen szó bármely stílusról, a kövek szépsége minden . Zöld pöttyös kő , Apró tassou, Apró gránitgolyó, Wodenstone. Royal rózsa, Fehér görgeteg , Szivárvány görg.


Vörös görgeteg , Vörös tufa görgeteg. Egyedi angelstone, Válogatott Kulé . Változatos színű, méretű, és formájú görgeteg kövek és kavicsok dekorációs célra, kerti tóhoz, sziklakerthez, és dekorációs felhasználásra. Görgeteg folyami kavics ősz piros.

Különböző természetes kőből koptatás útján képződött díszítő kövek. Belsőépítészetben és kertépítésben egyaránt jól lehet használni. Vizes közegben különösen jól érvényesülnek a színek. Díszítő kövek, görgeteg kövek széles választéka a Nádland Kertvárosban.


Kertészetünk széles választékban forgalmaz, dekorköveket, kerti görgeteg köveket , dísz kavicsokat, zúzalékokat, sziklakerti köveket, különleges kerti sziklákat. A különböző kövek és a változatos növények, egymás tökéletes és természetes kiegészítőit képezik. Dekoratív megjelenést nyújtanak virágágyásokban, . Mediterrán görgeteg (gömbölyített) kövek. Terméskő Gránit díszkavics, só és bors.


Gömbölyűre csiszolt kavics gránitból. Kemény, kiváló minőségű. Jellemzők: kerekszemcsés. Vegyes típusú görgeteg kövek , raklapra csomagolva most rendkívüli, akciós áron a Csepp-Kőker Kft.


Bianco Carrara 100- 200mm. Verde Alpi és Bianco Carrara. Te aztán értesz hozzá, Tidzsé, hogy megkavard a szart.


Szinte fel sem fogtam a szavait, annyira elmerültem Thordayék kertjének látványában.

Merthogy szép volt, a szakember szemével is szép, maga a harmónia, a megtestesült béke. A nedvesen csillogó pázsiton görgeteg kövek közül díszfű és illatos levendula bújt elő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések