Gépi perzsa

Selyem perzsa gépi szőnyeg. Nagyon finom selymes puha anyag. Minden oldalról más színe van. Kellemes pasztel finom zöld színek. Más mintában is létezik ès màs színben is.


KLASSZIKUS SZŐNYEG AKCIÓK, Szônyeg, modern szônyeg, kézi szônyeg, shaggy szőnyeg, perzsa szőnyeg. Gépi szőnyegek a Kabiri szőnyegháznál. Jöjjön el budapesti üzletünkbe és válogasson a több 1gépi szőnyeg közül! Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


Gyönyörű szép Keshan nemes gyapjú perzsa szőnyeg. Alkuképes termék Kedvezmény . Kézi csomózású (perzsa) és gépi szőnyegek értékesítése, tisztítása, javítása, restaurálása díjmentes házhozszállítással, otthoni kipróbálással. Kész szőnyeg - Szőnyeg, falvédő - Lakástextil, rövidáru, méteráru - Bútor, lakberendezés. Eladó a képeken látható, nagy méretű, gépi szövésű perzsa szőnyeg. A hátoldaláról már könnyen meg tudjuk állapítani, hogy kézi vagy gépi csomózású.


Gyakran előfordul viszont, hogy perzsa szőnyegként adnak el indiai szőnyeget, minthogy a legnagyobb szőnyegexportőr állam - bármily meglepő is - India. Itt különösen olcsó a munkaerő, és még másfajta, úgynevezett. Tiszta, nem pecsétes, nem szakadt, nem kopott. Az első fontos kérdés tehát, hogy hogyan különböztetjük meg a gép és a kézi csomózású szőnyeget?


Ezt legjobban a szőnyegek szegélyének ellenőrizhetjük le. Afgán gépi perzsa szőnyeg eladó. Használt, a képeken látható állapotban. Helység: Vásárosnamény.


Kapcsolat a hirdetővel. Gépi perzsa szőnyeg (dombor mintás). Származási hely: Törökország. Sekrestyés Altorjay Tamás. Spoletta Piskolti László. Scarpia Kelemen Zoltán. Karmester Gyüdi Sándor. Jelmez Vágvölgyi Ilona, Papp Janó. Színpadra állító Toronykőy Attila.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések