Víztiszta

Alacsony reaktivitásának köszönhetően relatív nagy öntvények kis kialakíthatók általa. A gyanta előgyorsított és UV stabilizátort is tartalmaz. A térhálósításához ajánlott iniciátor: Curox M 303. Térhálósító adagolása:.


Extrudált víztiszta akril lemez.

A termék fő tulajdonságai közé tartozik az utolérhetetlen öregedés- és időjárásállóság, ütésállóság. Könnyű, dekorációs célokra és üveg helyett (tizenegyszer törésállóbb, mint az üveg) is alkalmazható plexi . UV álló, magas fényáteresztő képességű, akár mm-es vastagság esetén is. Nyomtatható, fényes, víztiszta fólia. Világító dobozokba, roll- up és pop-up szerkezetekbe. Anyagvastagság:1mikron.


Különösen ajánlott kisebb dísztárgyak öntéséhez illetve elektromos szigeteléshez. Víztiszta öntő, előgyorsított poliészter gyanta.

A termelt hő és a zsugorodás mértéke függ a katalizátor- aránytól és környezeti hőmérséklettől. KATALIZÁTOR - Butanox M50. A Víz iránti szenvedélyünk tesz minket elkötelezetté, hogy egy esztétikus és korrekt kivitelezés mellett kínáljuk a baktérium és szennyeződésmentes, kristálytiszta IVÓVIZET. Plexiglas XT 0A0- víztiszta.


Kiváló időjárás-állóságú, könnyen megmunkálható extrudált plexi (PMMA) lemezek. Termék részletes leírása. PMC poliuretán öntőgumi.


Nagy méretű formák öntéséhez ajánlott. Magas szakítószilárdság és kopásállóság. Kis alámetszésű modellekhez. Stabil formák kis falvastagság mellett is. Egyszerű kivitelezés, vákuumozást nem igényel.


Vytaflex PUR öntőgyanta. Pontosan úgy néz ki, mint egy pohár víz, de valójában mégis kávé. Akár kültéri kirakatdekorációként is ajánljuk, mivel ellenálló az UV sugárzással szemben.


Fényes laminálással a nyomat védve van a karcolások ellen.

Nyomat A fólia CMYK értékekben . Szerző: Karácsony Ágnes. Kánikulában is kiváló minőségű a Balaton vize. Tiszta, mederfenékig átlátszó vize – állapították meg kutatók a napokban. Folyamatosan ellenőrzik a tó vizét az MTA Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézetének munkatársai.


A limnológia az édesvizekkel . Normál vagy magas minőségben UV álló festékkel, fehér alányomással vagy alányomás nélkül közvetlenül digitálisan nyomtatjuk. A nyomat mérete korlátlan és bármilyen formára vágható. A víztiszta matrica teljesen átlátszó belülről és kívülről is . Megosztás : Átlátszó borító spirálkötéshez. Részletes leírás és jellemzés .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések