Polisztirol szegőléc

A polisztirolból készülő holker díszlécek az oldalfal és a mennyezett találkozásánál lévő sarkot (ún. holkert) díszítő termékek. Már egy egyszerű holker díszléccel is sokkal hangulatosabbá válnak a belső terek. A nagyobb saroklécek mögött akár csöveket, vezetékeket és egyéb szerelvényeket is elvezethetünk, vagy akár a . Beltéri és kültéri polisztirol díszléc, dekoráció, díszítőelem, stukkó webáruház!


Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban!

Tárolt változat Hungarocell, Polisztirol. EPS, expandált polisztirol hab Expandált - hőre lágyuló - cellás (sejtes) szerkezetű polisztirol keményhab hőszigetelő-anyag. Elsősorban beltéri díszlécek gyártásához ajánljuk. Táblákban és tömbökben is kapható.


Közismert - mára már köznévvé vált - neve a hungarocell, egyéb elnevezései: . Keretező polisztirol díszléc, Szegőléc Az oldalfal és a mennyezet díszítése, szegőléccel történik. Eltérően a függőleges falak és a mennyezet találkozásánál alkalmazott holkerdíszlécektől, a szegőlécek síkfelületre fektethetők fel. A legjellemzőbb alkalmazás tükörplafon készítés, polcok, világítótestek keretes kiemelése.

B-Beltéri polisztirol fali és mennyezeti díszléc ( szegőléc ). Típus: Beltéri szegőléc. BELTÉRI HOLKER díszléc - Gipsz stukkó és polisztirol díszléc Budapesten! Díszléc polisztirol D50.


A polisztirol lécek csak vízbázisú anyaggal, viszont a poliuretánból készültek oldószeres festékkel is festhetőkek. Ha a díszléc eltérő színű mennyezet és fal készre festése után kerül fel, a festést lassan, óvatosan, megfolyás mentesen kell végezni. Ha nem érzi ehhez elég ügyesnek magát, festés előtt . A díszlécekkel belső tereinket tehetjük hangulatosabbá. Az esztétikai élményen túl praktikus funkciókat is betöltenek. Eltüntetik a fal és a mennyezet találkozásánál lévő egyenetlenségeket, a színek találkozását is elfedhetjük velük.


Többféle méretben és mintázattal kínáljuk termékeinket. A könnyen használható , alakítható . Minden mennyezeti polisztirol stukkó termék mellé mintában megegyező . Lehetősége van választani az alkategóriák között, a holker díszléc, vagy oldalfali díszléc termékei közül. Külön alkategóriában találja rozetta kínálatunkat és a beépítéshez elengedhetetlen polisztirol díszléc . DB (fm) POLISZTIROL HOLKER DÍSZLÉC , HUNGAROCELL SZEGŐLÉC PLAFON , ÁLMENNYEZET.

Gugliban magas szegélyléc vagy amerikai típusú szegélyléc nevekkel lehet rákeresni. A harmadik opció az extrudált polisztirol (néhol poliuretán ) szegély. Kezdetben polisztirol díszítőelemek nagykereskedelmével foglalkoztunk ( elsősorban az olasz Bovelacci cég termékeivel), melynek eredménye, hogy B. Polisztirol díszléc webáruház rozetta mennyezeti burkoló bordűrléc dekorléc. Z és Heves megye közel komolyabb festéküzletébe beszállítunk. Dike: Gipszkarton csikot baromi nehéz lenne betenni, mert egyenletlen az egész Már a szalagparkettát is kin szenvedés volt letenni, mindenhol ki kellett ékelni.


Annata: a szegly alól éppen nem lóg ki a lyuk, a baj, hogy nem lehet rögziteni. Miror: mi az a polisztirol ?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések