Kőhatású falburkoló lap

Falburkoló, Keros BG Minut. DekoPanel kőhatású falburkoló lapok - Díszléc és LED lámpa. A kőburkolatok mindig is népszerűek voltak a lakberendezésben, hideg eleganciát képviselő megjelenésük a nappalik látványos pontjává emelheti ezeket a falborításokat. Fontos tulajdonságuk a . Igyekszünk minden igényt kielégíteni , moderntől az antik hatású kőburkolatig, Számtalan típussal állunk rendelkezésükre.


Beltéri vagy kültéri falburkolatok , padlóra, falra minden egy helyen.

Ez a falburkolat típus mindössze 3-3. A falburkoló panelben a kődarabok egymástól eltérő szinei biztosítják egy burkolat felület homogén hatását. A kőfajta jellemzője hogy lemezes törések találhatóak rajtuk. Fuga nélkül kell felrakni! A lakóterek különböző színű kőhatású dekorlappal való díszítése egyéni stílust kölcsönöz otthonának.


Rendkívül esztétikusak, emellett könnyen tisztán tarthatóak. Felragasztása, festése könnyedén megoldható oldószermentes ragasztóval és diszperziós festékkel. Műanyag falburkoló Unidecor királykőris.


Van valami meleg és gazdag érzés a díszkövekkel vagy téglával borított otthonokban.

Kőhatású falburkoló lapok. Ez természetes, időtlen és időt álló megjelenés, mely bármilyen otthoni környezetet barátságossá és otthonossá tesz , nem versenyezhetnek más burkolatok vagy dekorációs elemek. A Tikal burkolat néhány korábbi kőhatású falburkoló lap egyesítésével és panelosításával jött létre.


A panelek vastagsági is elég nagy, így a lapon található köveknek megvan a tömege is. A burkolat kültéri felhasználásra . FA ÉS PARAFA FALBURKOLATOK (36). TERMÉSZETES KŐBURKOLATOK (11). MARRAKESH CSEMPÉK (176).


KÜL- ÉS BELTÉRI PADLÓ ÉS FALBURKOLATOK (103). Akciós Peronda FS-cementlap. Világos színű, mészkő utánzatú, kőhatású díszburkoló. A Kornati fantázianevű burkolólap egy szabálytalan méretű és formájú lapokból álló kőhatású burkolat. Egyszerűbben kezelhetőek (és alacsonyabb árfekvésben elérhetőek) a kő és tégla hatású falburkoló lapok , ezek könnyűek, költséghatékonyak, gipszkarton, fa vagy polisztirol felületekre is felragaszthatóak, a természetes anyagokból készült burkolatok tapintásra nem ridegek, a látvány pedig teljesen valósághű.


Társalgók, étkezők, lábazatok, teraszok, stb. Formatartó, nagyon magas nyomásálloság valamint víz és. Feldolgozása könnyű, egyszerűen felragasztható.


Szállítás az ország egész területére megoldható. Falvédő, gyerkszobába falvédő, dekorfal, falburkoló , 1.

Delap falburkoló rendszer kül- és beltéri felületek, lábazatok kerítések,oszlopok burkolására,dekorálására fejlesztették ki. A delap dekorburkolat, könnyedén alakítható, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések