Falon kívüli elosztódoboz

Falonkívüli elosztódoboz – Elosztódoboz – Elosztódoboz, szekrény. Az elosztódobozok elsősorban lakások, irodák, kisebb ipari egységek vagy közösségi villamos installá. Falon kívüli lakáselosztó széles választéka azonnal raktárról.


Segítségre van szüksége a választásban? Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft.

Hasonlítsa össze az árakat! Vásároljon süllyesztett vagy falon kívüli lakáselosztókat különböző méretben a legolcsóbban! Gyors, akár ingyenes házhozszállítás készletről, garanciával. Olcsó ár, akár INGYENES házhozszállítás! Lakáselosztó doboz falon kívüli modulos elosztó doboz IPDIN sínnel Kanlux.


Vásárlás: Villanyszerelési doboz és tartozék árak, eladó Villanyszerelési dobozok és tartozékok. Villamos elosztó doboz , falon kívüli.

Akciós Villanyszerelési doboz és tartozék ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A szürke elosztódoboz falon kívüli szerelésre alkalmas. Ehhez előszerelt fedéllel rendelkezik.


A doboznak tíz csatlakoztatási lehetősége van. A névleges feszültség 6V. Az IPvédelmi osztály révén véd a porral és fröccsenő vízzel szemben, ezáltal a szabadban való használata is lehetséges. Termékleírás (a képek csak illusztrációk).


Címlap Kismegszakító szekrények. Webáruházunkban minden(!) terméket kedvezménnyel vásárolhat meg. A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket.


Ajánlataink a készlet erejéig érvényesek! A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni, amennyiben így . LxWxH: 190x250x75mm ○ Beépíthető készülékek max. A különböző készülékek 35x7mm méretű szerelősínre rögzíthetők.

A füst színű ajtóval rendelkező elosztódobozokban megtalálható a nullavezetők és a védővezetők csatlakoztatására szolgáló sín is. Vízálló elosztó dobozok. Műanyag beltéri falonkívüli lakáselosztó soros férőhelyes.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések