Beltéri falburkolat fából

A fa falburkolat korszerű és időtálló, természetes anyag, mely nagyon jól harmonizál mind az egzotikus, mind a minimál stíluselemekkel. A Mediterrán Építőház pazar kőburkolat választéka most új, különleges falburkolatokkal egészült ki. A fából készült falburkolatok alapanyaga teakfa és antik patinás fa. A panelek vízszintesen és függőlegesen is felragaszthatók, így különböző hatást érhetünk el velük. Fából készült falburkolatok széles választéka.


Akár teljes falfelület burkolására, vagy csak.

Thermowood hőkezelt falburkolat az egyik legtartósabb fa falburkolat , szépsége utánozhatatlan! Thermowood fenyő és thermowood kőris falburkolat széles profil palettája nagy választékban elérhető telephelyünkön. Legyen szó a hézagosan rakott rombusz profilú thermowood fa falburkolatról , mely egy modern ház fényét. FA ÉS PARAFA FALBURKOLATOK (36).


TERMÉSZETES KŐBURKOLATOK (11). AKCIÓS BURKOLATOK (80). Akác fa kerti termékek kereskedelme kerítésépítés, gyökér, loft bútor, indusztriális bútor, antik bútor, antik gerenda, antik faanyag, akác fa ágyásszegély, akác oszlop, akác deszka, kerti bútor.


BELTÉRI FALBURKOLATOK (127).

Falburkolatként a legismertebb a lambéria, de elterjedtek különböző lamellák és lapok is, melyek révén széles belsőépítészeti megoldások nyíltak meg. Rögzítésük történhet ragasztással és . Webáruházunkban is találhat fából készült falpanelt, amelyet beltéri helyiségek oldalfalainak burkolására is felhasználhat. Kínálatunkban jelenleg.


Fa mintás falburkoló panelek kategóriában lévő termékek - Lakásfelújítás és dekoráció, beltéri árnyékolás. Minőségi termékek kedvező árakon: Falburkolatok , beltéri szigetelés, árnyékolás, roló, karnis, lakástextília, tapéta, dekorációs anyagok és légtechnikai anyagok. Különlegesen szép és tartós fa kültéri falburkolatok - a Thermowood a minőségre garancia! Legyen szó fenyő, kőris, trópusi magnólia alapanyagról óriási választékban és széles profilpalettáben elérhető nálunk.


Ha valami igazán különleges látványelemet vinnénk otthonunkba, párosítsuk a faburkolatot kővel, fémmel vagy üveggel! A beltéri MDF alapú falburkolatok méltán népszerűek. A Profi Padló falburkolatait te is szaktudás nélkül gyorsan összeszerelheted. A laminált falburkolat előnye a tökéletes méretpontosság és színtartósság. Laminált falburkolatok , ami megkönnyíti a tisztításukat.


Minden falburkolathoz szín . A lambériázás az otthon dekorálásának örök visszatérő eleme. A hetvenes években az előszobától az ebédlőig mindent falécekkel, rosszabb esetben műanyaggal borítottak. Később minden lambériát lebontottak, majd az évezred végén bevonult a nappaliba is.


A felsoroltak tulajdonképpen bármilyen anyagú vízszintes és függőleges burkolatokról elmondhatók, faburkolatok esetében azonban hangsúlyozottabban, mint a „hideg” burkolatoknál, pl.

A faanyagú falburkolat egyúttal belsőépítészeti formaelem is. Tíz féle alap fafajta mellett gyakorlatilag bármilyen. A felület az összeszerelés után kap egységes lakkréteget vizes bázisú lakkal így használható akár beltéri , akár kültéri falburkolásra. Ha a hordozófelületre és a téglaelemekre eltérő .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések