Szelt tégla

A szeletelt tégla kiválóan alkalmas padlóra, falra,lábazatra,kerítésre, lakásdekorációra. Mediterrán épületek, belső terek hangulatának nélkülözhetetlen kelléke! Bontott és szeletelt tégla.


A régi téglák igazán jó minőségben készültek, aminek hála bontás után is remek alapanyagként szolgálhatnak burkolótégla gyártásához. Az így kapott vágott tégla használható külső és belső falfelületek dekorálására is. Amennyiben kültérre kerülnek a téglaszeletek, érdemes impregnálni azokat, .

Könnyített Eps Hőszigetelő rendeszerek burkolására. Szeletelt tégla termékeink és referenciáink képekben! Képanyagainkat a szerzői jog értelmében, hozzájárulásunk nélkül nyilvánosan felhasználni tilos! A másolatokat engedély nélkül felhasználók . Kiváló minőség,legjobb áron, olcsó szállítással országosan 36. A minta megtervezése burkolóanyag és a ragasztók kiválasztása, beszerzése.


A felület és a burkolóanyagok előkészítése. Díszburkolat felragasztása. A kész felület megtisztítása.

Előszó A díszburkolat kialakítására a téglaszeletek . Jász-Nagykun-Szolnok, kínál-kiadó: hirdetés - szeletelt tegla. Kistarcsa, Galagonya utca fenyves út sarok. Kérjük az utcába ne kanyarodjanak be mert a kapunktól indul az utca! A Fenyves- liget sportcsarnok mellett).


MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb. Az üres fal szintezővonalakkal. A falat mélyalapozóval kezeltük a szeletelt tégla felragasztása előtt.


A bontott tégla szeleteket flexibilis csemperagasztóval rögzítettük, 8mm-es fogazású glettvasat . Nézd meg mire kell figyelned a tervezéskor és burkoláskor. A képen: szinteltolásos fűszerkert látható. Gergelyéknél nagyon jól éreztük magunkat! A kerítés volt a küldetésünk, mélyalapzással betonpilléreket emeltünk és egész téglával burkoltuk. Az IGOTA téglaburkolatok gyártásával és értékesítésével foglalkozunk.


Termékeink között megtalálhatók nagyméretű bontott téglából vágott- szeletelt , többféle felületű és színű, kül- és beltéri falburkoló anyagok. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Szletelt tégla különbözö színekben és méretekben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések