Őszilomb térkő ár

Az árajánlat- és információ kérés, valamint a megrendelések kiszolgálása zavartalanul működik a fejlesztés ideje alatt! Az esetlegesen előforduló kellemetlenségekért elnézést kérünk. Várható befejezés: április 23.


Dubai mediterrán térkő őszilomb mogyoró- sárga-antracit. Változat ár módosító: Fogyasztói ár kedvezménnyel: Bruttó ár : 2.

Kedvezmény: Áfa összege: 5Ft. Agyag-Sárga-Terrakotta Őszilomb Normál térkő Mérete: 10x20x6. Hullám térkő Őszilomb terrakotta-szürke-antracit 24x12xcm.


Domino térkő 10x20xŐszilomb - Agyag-terrakotta-mogyoró. Szirom Térkő Szín: Őszilomb. A honlapon közzétett árak , termékfotók és kedvezmények tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, az elírás és az árváltoztatás jogát . Minőségi tanúsítvánnyal ellátott térkő : Igen.


Megnézi akciós őszilomb térkő kínálatunkat?

Az akciós árak közül melyik mozgatja meg igazán a fantáziáját? Savaria térkő , sárga- fehér, Országos, ingyenes szállítással raklap. Karcher Ksm 7seprőgép takaritógép térkő seprő söprü ipari önjáró, 1. Szürke Szürke térkövek. Barna Barna térkövek árai. Fekete Fekete, antracit térkő.


Piros Piros térkövek árai. Homokszín Homokszínű térkő. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és telephelyi átadással értendők. PIAZZA térkő : egyenes vonalvezetésével a klasszikus presztízs megtestesítője. Sík felület, egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág.


A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez. A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. Leier Kaiserstein térkő akció. Fényképgaléria megtekintése.


Ez a térkő csak rendelésre kapható!

Az őszilomb térkő a kedvence? Segíthetünk választani? Augusztusban lett lerakva és a napokban lesz felszedve és raklapra rakva. November elejétől elvihető, a szállításban sajnos nem tudunk . Barabás Gerecse Hasáb őszilomb 6cm térburkoló.


Otthonának kültereit szeretné esztétikusan rendezni? Majdnem biztos, hogy a piros és szürke mellett az őszi avar színeiben is kapható Gerecse térkő lesz kérdésére a válasz. Teraszon, gyalogos sétányon, a ház kapujától a bejárati ajtóig vezető méterek kényelmes . Térkövek , járdalapok, szegélykövek, gyeprácsok, burkolatok és egyéb kerti kiegészítők.


Leírás, A közkedvelt Piazza térkövek egyenes vonalvezetésükkel hódítják meg a térkő vásárlókat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések