Kerítéslazúr árak

Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó kerítéslazúr mahagóni kategóriába tartozó termékek árait! Környezetbarát, növényi olaj alapú, barna színű falazúr minden méretét nem tartó fára kültéren, pl. A növényeket nem károsítja, védi a fát.


Trikolor kerítéslazúr teak 5l, Univerzálisan alkalmazható bel- és kültéri faszerkezetek impregnáló színezésére. Kiváló színeivel kiemeli a fa erezetét, bevonata mérsékelten időjárásálló és páraáteresztő. Festék webáruház: Héra színes beltéri falfesték akció, fafesték, zománc festék, ecset, gyors . Rendelj könnyen festéket! Fafelületek festése előtt csiszolást, portalanítást kell végezni. Ezek után a gomba- és rovarkárosítók elleni védelmére LAZURÁN UNIVERZÁLIS FAANYAGVÉDŐSZER vagy LAZURÁN AQUA OLDÓSZERMENTES FAANYAGVÉDŐSZER használatát javasoljuk.


Termekválaszték Lakáskultúra. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. FestékAbc SzerszámAbc LazurAbc BurkolóAbc OtthonAbc. Szállítási határidő: 2-munkanap.


A termék a megadott összeállításban nem kapható! TRIKOLOR KERITÉSLAZÚR 5L Lazúrfestékek és lakkok. POLIFARBE KERÍTÉSLAZÚR MAHAGÓNI 5L. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Kerítéslazúr árak egy helyen többszáz bolttól.


TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT. Gyártás azonosító adatai. Poli-Farbe Vegyipari Kft,. Vásárlások száma: ( ). Bevonata mérsékelten időjárásálló és páraáteresztő.


A Boróka Satin selyemfényű oldószeres vastaglazúrt bel- és kültéri fafelületek festéséhez használhatjuk, összetétele. Külső és belső térben lévő fafelületek különféle színű, lazúr jellegű díszítő, impregnáló bevonatának kialakítására. A díszítő bevonat felhordása előtt, elsősorban kültéri igénybevételnél, a faanyag gomba-, valamint rovarkártevők elleni megelőző védelmének biztosítására fakonzerváló alapozó . KEMIKÁL Építőanyagipari Zrt.


Termékek, festékek, ragasztók, favédőszerek, impregnálószerek, szigetelőanyagok. A festék mélyen beszívódik a fa rostjai közé, így hosszantartó víztaszító hatást érhet el. A fenyő egy világosabb fajta színárnyalat, melyet kül- és beltéri fafelületek dekoratív bevonására ajánlunk! Az árak a házhoz szállítás költségét nem tartalmazzák.


Minden ár magyar forintban. A feltüntetett kedvezményt az akciós árak már tartalmazzák. Hammerite max fényes festék. Ajánlat megnevezése: liter kerítés lazúr.


Különböző választható színekben. Kedvezmény mértéke:. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lazúr termékek, Lazúr márkák. Elérhető online bevásárláson.


Legtöbbet megtekintett.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések