Kerítés lemez

Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „ lindab lemez - mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem. Felhasználása különböző előnyöket hordoz magában. Gyártása során miliméter. Változatos színekben és igény szerinti hosszméretben rendelhető.


Az elemek külső oldala színes, a hátsó halványszürke színű.

Az elem felső kiképzése lehet íves vagy szögletes alakú. Trapézlemez Famintás mm T-Trapézlemez T-8. Ha ezeken a helyeken szüksége lenne fa hatású kerítéselemekre, de már kiültetett növényeket, melyek ezt a kerítést úgyis eltakarják- legalábbis az udvar felőli részeken. Nos, ebben sz esetben elég, ha a külső oldal famintás, és tökéletes választás az egy oldalas famintás lemez. Azonban ,ha Önnek mind kívülre, mind . Akár a képen látható kerítést is elkészíthezi a famintájú trapézlemez segítségével.


A felhasználási módja szinte végtelen. Ha tud olyan szakembert, aki mintát vág belőle, akár egyedi alakzatokat is készíthet.

Előre gyártott trapézlemez kerítéselemek széles választékát kínáljuk, rövid gyártási határidővel. Legyen Önnek is acélból a fa kerítése! VARIOKERÍTÉS - méretre gyártott, univerzális, gondozásmentes kerítés rendszer. Színazonos lemez borítású. KERÍTÉS TELEPÍTÉS , FELSZERELÉS, KISZÁLLÍTÁS : kérjen árajánlatot!


Kerítés mező tartó sín ( alu ). GYÁRTÁSI HATÁRIDŐ : 2-HÉT. Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t! Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - trapézlemez.


Töltse le részletes termékismertetőnket az alább ilinkre kattintva: Élelmiszeripari szendvicspanel - termékismertető. Famintás trapézlemez PRINTECH technológiával előállított lemezből. Miért vásároljon trapézlemezt? Könnyű, egyszerű szerelhetőség!


Jó ár érték arány, a 4- mm anyagvastagsághoz mérten! Nem igényel szaktudást! Bármikor kézzel fogható és elvihető telephelyünkről!


A beázását, kerítés problémáját gyorsan megoldja! Elmúlt a tél és lassan a tavasz is.

Aki eddig nem talált megoldást az elöregedett, rozsdás vagy korhadt kerítés cseréjére, annak sok segítséget jelenthet egy gyorsan és könnyen szerelhető megoldás, amit nem kell újra festeni akár tíz évig sem. Korszerű, jó megjelenésű kerítésre vágyna, de el szeretné kerülni a két-három évenkénti csiszolást és újra festést? Ha olyan kerítésmegoldást keres, ami szép, elegáns és gyorsan felszerelhető - és Önnek hozzá sem kell nyúlnia jó ideig - akkor a legjobb helyen jár.


A trapézlemez kerítés legfőbb előnyei:. Ilyen famintás lemezt gyárt a Metál-Sheet Kft. A mintát egy vékony, átlátszó, UV álló poliészter réteg védi meg a külső hatásoktól és teszi tartóssá, valamint ellenállóvá a naptól.


Famintával egyre több kerítés készül országszerte, hiszen a fémkerítés előnye . További információk és.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések